Επίσκεψη του Γιώργου Δέδε στον Δήμο Επιδαύρου

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με την ευκαιρία της πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για την χρηματοδότηση ποσού ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων ευρώ (1.100.000€) για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Επιδαύρου, Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018», επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κος Γεώργιος Δέδες το Δημαρχείο του Δήμου Επιδαύρου.

“Στην συνάντηση ήταν παρόντες, ο Δήμαρχος κος Γκάτζιος Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Αργολίδας κος Γκιόλας Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου.

Στην εν λόγω συνάντηση έγινε αναφορά, από τον Δήμαρχο και τους παρευρισκομένους, για το προγραμματισμό του Δήμου σε έργα υποδομών και τις ανάγκες γενικότερα της περιοχής.

gatzios dedes dimarxeio

Τέλος, διαπιστώθηκε από όλες τις πλευρές, η καλή συνεργασία και συνεννόηση του Δήμου και της Κεντρικής Κυβέρνησης και εκφράστηκε η ικανοποίηση από την πλευρά του Δήμου, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που προέκυψαν”.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn