Οι πολίτες του Λουτρακίου έχουν την ευθύνη για την κατρακύλα!!!!

    0
    17
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Σε μία πόλη και ένα δήμο,που ακόμα και η νομιμότητα είναι ζητούμενο, η παρουσία ενός ανθρώπου, με ήθος,με αξιοπρεπή στάση και ευγένεια, απο μόνη της είναι ικανή να λειτουργήσει ευεργετικά.
    Ακόμα περισσότερο σε ένα δήμο,που δείχνει να μην έχει καταλάβει, ούτε το πως μα ούτε και το γιατί έφτασε στο σημερινό του χάλι.
    Στο Λουτράκι, είναι μία ιστορική ευκαιρία να ανοίξει μία σοβαρή συζήτηση, για το πως ένας δήμος απο τους κορυφαίους και πλουσιότερους στην Ελλάδα, έφτασε μέσα σε 15 χρόνια να είναι Οικονομικά, πολιτικά και ηθικά χρεωκοπημένος.
    Να εντοπιστούν τα μεγάλα λάθη, να γίνει αυτοκριτική και να χαραχθεί μία πορεία για το μέλλον που θα αποτρέπει την επανάληψη των καταστροφικών λαθών.
    Αντι να γίνεται αυτό, δυστυχώς, επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη, με μεγαλύτερη ένταση και πιο χυδαίο πολιτικά τρόπο.
    Πρόσωπα που επί 20 χρόνια είναι αυτά που οδήγησαν το Λουτράκι στην χρεωκοπία, που εγκλώβισαν τους πολίτες στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και ουσιαστικά κατέστρεψαν την τοπική οικονομία είναι στην πρώτη γραμμή.
    Αλλάζουν απλά στρατόπεδα και φορτώνουν τις ευθύνες, στους μέχρι σήμερα συνοδοιπόρους τους ή κάνουν τον Κινέζο και προσπερνούν την καταστροφή για την οποία οι ίδιοι έχουν ευθύνες.
    Η αυτοδιοίκηση στον δήμο Λουτρακίου, έχει μετατραπεί σε ένα παιχνίδι κατάληψης της εξουσίας, χωρίς αρχές και χωρίς εννοείται πολιτική ηθική.
    Ομως για να είμαστε δίκαιοι δεν φταίνε οι παράγοντες, οι οποίοι βρίσκουν και τα κάνουν.
    Την κύρια ευθύνη την έχουν οι πολίτες.
    Με την δική τους ψήφο,αναρριχώνται στην δημοτική εξουσία οι ίδιοι και οι ίδιοι, που πάντα φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα.
    Οι πολίτες αρέσκονται να ψηφίζουν αυτούς που τους κατηγορούν για προσωπικά και μόνο συμφέροντα, για ανεπάρκεια, για ανικανότητα και για τυχοδιωκτισμό.
    Οσα περισσότερα στρατόπεδα αλλάζει κάποιος στο Λουτράκι τόσο περισσότερους ψήφους παίρνει, τόσο πιο παράγοντας γίνεται…!
    Δεν έχει καμία μα καμία σημασία, ότι ο δήμος βουλιάζει, η τοπική οικονομία βουλιάζει, όπως δεν έχει και σημασία ο εκμαυλισμός που ζεί και βασιλεύει.
    Ακόμα και πολίτες με οικονομική, πνευματική και κοινωνική επάρκεια, που δεν έχουν ανάγκη, να δένονται στο άρμα του αμοραλισμού, όχι μόνο δένονται αλλά να τους σέρνουν απο πίσω…!
    Ανθρωποι αξιοπρεπείς στην δουλειά τους, στην οικογένεια τους, στην κοινωνία, ακολουθούν αμίλητοι την φθορά, αν και ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν.
    Δεν θα αλλάξει τίποτα τον Μαϊο.
    Οι πολίτες δεν επιλέγουν το λιγότερο κακό. Χωρίς πολλές σκέψεις επιλέγουν απλά το κακό, για να τιμωρήσουν τάχα, το προηγούμενο κακό.
    Οση προσπάθεια και να κάνουν οι Βασιλείου, Καραπανάγος και Ηλιακόπουλος, οι οποίοι δεν έχουν εμπλοκή στην φθορά είναι μάταιη, γιατί οι “παράγοντες”, δεν μπορεί να είναι μαζί τους.
    Νομοτελειακά και ο κόσμος δεν θα σκεφτεί καμία αλλαγή, που θα μπορούσε να βγάλει την πόλη στο ξέφωτο.
    Εχει μάθει να ψηφίσει άκριτα, τους μετακινούμενους παραγοντίσκους, ξέροντας ότι απλά θα κάνουν την δουλειά τους και το Λουτράκι…θα συνεχίζει να βουλιάζει…!
    Ετσι γίνεται 60 χρόνια και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn