Ενας απο τους ελάχιστους λόγους να ψηφίσεις Τατούλη…!

    0
    38
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο Θανάσης Γκίκας δεν χρειάστηκε να γίνει περιφερειακός σύμβουλος και αντιπεριφερειάρχης για να αναδειχθεί το ήθος και η αξιοπρέπεια του.

    Ηταν ήδη γνωστό στους Κορίνθιους, ότι ο δασολόγος, εκτός απο το ήθος και την σοβαρότητα του, είναι σεμνός, αφοσιωμένος στην οικογένεια και τους φίλους του, με λόγο και μπέσα.

    Ολα τα παραπάνω πολλές φορές τον αδικούν, γιατί δεν κάνει θόρυβο, δεν στήνει ίντριγκες, δεν διαλαλεί τις αξίες του και μιλά μόνο όταν χρειάζεται.

    Ακόμα και όταν έγινε αντιπεριφερειάρχης με την ίδια ταπεινότητα κινήθηκε και τήρησε διαρκώς μία πολιτικά έντιμη,ταπεινή και αξιοπρεπή στάση.

    Ο Θανάσης Γκίκας είναι κυριολεκτικά το τελευταίο ανάχωμα του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στην Κόρινθο. Η παρουσία του λειτουργεί συσπειρωτικά και ιδιαίτερα αυτή την εποχή της σύγκρουσης με την ΝΔ, λειτοργεί και καταπραϋντικα σε πολύ κόσμο.

    Ο άνθρωπος δεν κινείται στα παρασκήνια και διατηρεί την αξιοπιστία στον λόγο και την πολιτική δράση.

    Θα μπορούσε να κατέβει με τον Νίκα και κανείς δεν θα αμφισβητούσε την πρωτιά του στον συνδυασμό αυτό. Δεν το έκανε και άντεξε την πίεση της ΝΔ. Και δεν το έκανε για καθαρά ηθικούς λόγους, ξέροντας ότι καιρό τώρα δέχεται πόλεμο απο το εσωτερικό της “Νέας Πελοποννήσου”, όπως επίσης ξέρει ότι για να επανεκλεγεί πρέπει να κάνει διπλό προσωπικό αγώνα.

    Ομως ο κ.Γκίκας είναι ένας απο τους λόγους που σε αναγκάζουν να υποστείλεις την κριτική σου στο έργο και τις συμπεριφορές Τατούλη.

    Με λίγα λόγια για χάρη του Θανάση στην Κορινθία, ο Τατούλης θα πάρει ψήφους που δεν θα τους έβλεπε ούτε στα όνειρα.

    Επειδή όμως δεν ανήκει στην “κλειστή ομάδα”, θα δυσκολευτεί πολύ τον Μαϊο, γιατί θα πρέπει να παλέψει με όλους και όλα,ολομόναχος…!

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn