Κορυφαίοι ομιλητές στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

0
101
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λίγες μέρες έμειναν για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, το οποίο θα διεξαχθεί 15-17 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί 15–17 Φεβρουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν με τις εισηγήσεις και παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής, βουλευτές, αιρετοί και των δυο βαθμίδων Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι εθνικών φορέων και οργανισμών, στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακών Εταιριών, διακεκριμένοι Επιχειρηματίες, όπως και εξειδικευμένοι Επιστήμονες οι οποίοι θα δώσουν απαντήσεις στις απορίες και τα ερωτήματα που θα τεθούν κατά την διάρκεια των σχετικών ομιλιών.

Καθημερινά ο κατάλογος με τα ονόματα των προσώπων που θα τιμήσουν το Συνέδριο με τνη στήριξη και την παρουσία τους μεγαλώνει, γεγονός που φανερώνει την ουσιαστική αναγνώριση αυτού του ελπιδοφόρου εγχειρήματος.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων των προσώπων που θα δώσουν το παρών στις Συνεδρίες του τριημέρου, θα μιλήσουν οι: Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας Εκτελεστικού Συμβουλίου, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Διονύσης Νικολάου, Γενικός Διευθυντής ΔιαΝΕΟσις, Δημήτρης Πλαγιάννης, Attica Bank Chief Digital and Retail Officer, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΠΕ,  Δρ. Κωνσταντίνος Νικολάου, Τεχνικός Σύμβουλος της Energean Oil, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Chief Officer Στρατηγικής, Μετασχηματισμού & Παρόχων Ομίλου ΟΤΕ, Αλέξανδρος Εξάρχου, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΚΤΩΡ, Γιώργος Αγραφιώτης, COO Τέρνα Ενεργειακή, Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής του Τομέα Bιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων στο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, Μιχάλης Μασουράκης, Chief Economist του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, Πέτρος Μαντάς, Πρόεδρος ΠΑΣΕΒΙΠΕ, Πρόεδρος ΣΕΒΙΠΑ, Θεόδωρος Δούρος, Υπεύθυνος των Δημοσίων Σχέσεων ΣΕΒΠΕ&ΔΕ και Αντρέας Στεφανίδης, Πρόεδρος Erasmus for young Enterpreneurs.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn