Κλείνουν εθνική Κορίνθου-Πατρών οι αγρότες

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

“Κλείνουμε τα Τέμπη αν δεν κάτσει στο τραπέζι του διαλόγου μαζί μας η κυβέρνηση και δώσει ουσιαστικές λύσεις στα πάγια αιτήματά μας”, διαμηνύουν από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες που παρά την έντονη βροχόπτωση, εμμένουν στις θέσεις τους και ενισχύουν καθημερινά με νέα τρακτέρ τη δυναμική τους στην άσφαλτο. Την ίδια στιγμή κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιαλείας. Οπως αποφάσισαν θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.

Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της η κυβέρνηση και ας πάψει να μας εμπαίζει με το θέμα του διαλόγου, προσπαθώντας με παραπληροφόρηση να στρέψει την κοινωνία εναντίον μας, καθώς ταρακουνήθηκε από τα ψηφίσματα συμπαράταξης και την παρουσία εκατοντάδων φορέων και εκπροσώπων στα μπλόκα, που συντάσσονται με τον δίκαιο αγώνα μας, αναφέρει στο Agronews  ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων  Κώστας Τζέλλας, ο οποίος απευθύνει το παρακάτω κάλεσμα:

«Καλούμε να δεχτούν το αίτημα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο αρμοδίων υπουργών σε ουσιαστικό διάλογο για λύσεις στα προβλήματα του κλάδου μας.

Είμαστε το μόνο οργανωμένο αγροτικό όργανο που εκφράζει τους αγρότες από τον Έβρο έως την Κρήτη, αυτή την στιγμή είμαστε στον δρόμο και απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό.»

Καταγγέλλουμε την αδιαλλαξία της κυβέρνησης απέναντι στο ενωμένο αγροτικό κίνημα αναφέρει στο Agronews ο Γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Αστέρης Τσικριτσής, ο οποίος δίνει το στίγμα των επόμενων κινητοποιήσεων.

Με το βλέμμα στα Τέμπη από το Σάββατο

«Στα Τέμπη θα κινηθούμε το Σάββατο με σκοπό τον αποκλεισμό τους, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις μας, καθώς ήρθαμε για να μείνουμε έως την οριστική λύση. Αυτό το αποφασίσαμε ομόφωνα σήμερα το απόγευμα μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήσαμε εδώ στο μπλόκο της Νίκαιας. Υπεύθυνη για τις κινητοποιήσεις αυτές και όσες άλλες ακολουθήσουν είναι η κυβέρνηση που ωθεί εκεί τα πράγματα, δεν επιθυμεί ουσιαστικό διάλογο μαζί μας και λύση στα πάγια αιτήματά μας.

Είναι εμπαιγμός να μας καλεί σε διάλογο ο υπουργός ΑΑΤ, ενώ στην συνάντηση που είχαμε μαζί του στις 14 Δεκεμβρίου δεν έδωσε καμία λύση και δήλωσε σε πολλά αναρμόδιος.

Ανοίξαμε σήμερα την πρώτη έξοδο για την Λάρισα ως ένδειξη καλής θελήσεως λόγο των άστατων καιρικών φαινομένων, για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, ο οποίος συμπάσχει μαζί μας.

Αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι οι αντιπρόεδροι της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ιωάννης Κουκούτσης και Δημήτρης Αδαμόπουλος , το μέλος Αλέξανδρος Λαχανάς και το μέλος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας Σωτήρης Γιαννακός έχουν συνάντηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με την κ. Θάνου. Κάνουμε το αυτονόητο που θα έπρεπε το ίδιο το υπουργείο να κάνει, καταγγέλλουμε την ύπαρξη καρτέλ στα αγροτικά προϊόντα όπως το βαμβάκι, το γάλα, το σιτάρι, το ρύζι και πολλά άλλα και την «ανοιχτή πληγή» των ανοιχτών τιμών. Και θα αναλύσουμε διεξοδικά το παραπάνω θέμα, καθώς έχουμε ξεπεράσει τα όρια ανοχής και υπομονής. »

Αποκλεισμός της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου

Εν τω μεταξύ σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιαλείας. Όπως αποφάσισαν θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.

Η δυναμική κινητοποίηση των αγροτών θα γίνει την Πέμπτη, στις 16:00.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες έλαβαν την απόφασή τους σε ευρεία συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Οι αγρότες της περιοχής ζητούν από την κυβέρνηση να προγραμματιστεί, άμεσα, συνάντηση προκειμένου να θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn