Λουτράκι | Σχολικός Διαγωνισμός “Πάμε Ανακύκλωση”

0
88
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ξεκίνησε ο Σχολικός Διαγωνισμός “Πάμε Ανακύκλωση” για τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση των μαθητών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός υλοποιείται από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, την ΑΦΗΣ Α.Ε. και την REVIVE, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας followgreen.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ανακυκλώνουν σε ειδικούς κάδους που τοποθετήθηκαν στα σχολεία. Ξεκινάμε από το σπίτι όπου διαχωρίζουμε τα παρακάτω υλικά και τα φέρνουμε στο σχολείο για ανακύκλωση:

Χαρτί (βιβλία, περιοδικά, τετράδια, εφημερίδες, μη ογκώδεις συσκευασίες), Μπαταρίες, Τηγανέλαιο τοποθετημένο σε πλαστικό μπουκάλι του 1-1,5 lt
Ακολουθεί αναλυτική λίστα με τα υλικά που φέρνουμε στο σχολείο:

Όταν γεμίσουν οι κάδοι, τα υλικά συλλέγονται και το σχολείο λαμβάνει πόντους επιβράβευσης ανάλογα με την ποσότητα των υλικών.

Οι γονείς εκφράζοντας την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και ενισχύοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια του σχολείου (έχοντας κάνει εγγραφή στο followgreen.gr/loutraki), μπορούν να δωρίσουν έως και 150 πόντους στο σχολείο μηνιαίως.

Στόχος του Δήμου είναι να επιβραβεύσει όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, σε όλα θα δοθούν στο τέλος της περιόδου έπαινοι για τη συμμετοχή τους. Ενώ στα πρώτα θα δοθούν χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn