Η ιστορία της ευζωνικής στολής στο Βουλευτικό

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 150 ετών από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς και τον εορτασμό του Πολιούχου Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου, το Στρατιωτικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλίου , διοργανώνουν Έκθεση Πινάκων με Θέμα: «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλ. Χαΐτογλου»).

Η έκθεση είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα του Βουλευτικού, από τις 28 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου.

Οι επισκέπτες της, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να περιηγηθούν σε αυτήν, ακολουθώντας την πορεία που διένυσε στο χρόνο, το περίφημο εθνικό ένδυμα των Ευζώνων και ταξιδεύοντας νοερά στη ιστορική διαδρομή της ένδοξης Ευζωνικής στολής, από το 1821 έως τις ημέρες μας.

Η τυπική δομή της Έκθεσης, συγκροτείται από 40 περίφημα έργα του ζωγράφου κ. Μυλωνά, ενώ επιπρόσθετα. κοσμείται από τη στατική παρουσία άοπλων Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Καθ όλη την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου .

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 18:00 και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17.00 έως τις 20:00.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn