Νέες ηχηρές υποψηφιότητες του Καλλίρη…!

0
15

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Το πολυτιμότερο αγαθό είναι πράγματι η Υγεία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να είναι αυτονόητο. Αυτή που μπορεί να γίνει  αυτονόητη είναι η προσήλωση και η υπερπροσπάθεια για τη διαμόρφωση καλύτερων υποδομών και συνθηκών, τόσο για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υπηρεσίες υγείας όσο και για εκείνους που τις παρέχουν στις δημόσιες δομές.

Ως εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου από το 1997, με την ειδικότητα του βοηθ. Νοσηλευτή, αλλά και ως Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, βιώνω καθημερινά την παραπάνω ανάγκη και προσπαθώ μαζί με τους συναδέλφους μου για την καλύτερη δυνατή ανταπόκρισή μας σε αυτή. Με επίμονη και σκληρή εργασία στον τομέα μας, αλλά και με παρεμβάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες.

Απαιτείται όμως και η συνδρομή -υπό την έννοια της αποφασιστικής ενέργειας- από όλες τις βαθμίδες διακυβέρνησης της χώρας μας. Με πρώτη την Αυτοδιοίκηση. Συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, για να διεκδικήσω και να συνδράμω να οριστούν εμπράκτως τα ζητήματα των δομών και υποδομών υγείας, ως πρώτη προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου Κορινθίων.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας ότι  κατανοεί και συναισθάνεται ως αυτονόητη αυτή την προτεραιότητα, αλλά και βέβαιος ότι με την εμπειρία του από τη Γ.Γραμματεία του Υπουργείου Υγείας, έχει τις απαιτούμενες ικανότητες να εργαστεί αποτελεσματικά πάνω σε αυτήν.

Παντελής Αρβανιτάκης

Βοηθ. Νοσηλευτή Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

 

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑ

Οι ίσες ευκαιρίες και η άρση των αποκλεισμών δε θα έπρεπε να είναι ζητούμενο. Θα έπρεπε να αποτελούν δεδομένη συνθήκη. Δυστυχώς όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά για να μπορέσει αυτή να καταστεί εφικτή. Πρώτα απ’ όλα στις πόλεις, στο δήμο που ζούμε.

Αφιέρωσα με πίστη και αφοσίωση πολλά χρόνια στη διεκδίκηση ανθρώπινων συνθηκών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, τα οποία, μαζί με τις οικογένειές τους είναι οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής σε μια χώρα που ακόμα δεν έχει επιδείξει την απαραίτητη μέριμνα και φροντίδα.

Με οδηγό τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την κατ´ επανάληψη τιμητική εκλογή και συμμετοχή μου σε συλλογικότητες εκπροσώπησης των ΑμΕΑ, τις οποίες σήμερα υπηρετώ από τις θέσεις της Γενικής Γραμματέως του Σωματείου ΑμΕΑ Κορινθίας και της Οργανωτικής Γραμματέως της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Π.ΟΜ.ΑμΕΑ), μα πάνω απ’ όλα με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας την έντονη ευαισθησία του για τα ζητήματα που αφορούν τα ΑμΕΑ, όπως και την ικανότητα και αποφασιστικότητα του να ασχοληθεί με συνέπεια με αυτά.

Ελένη Μπιθαρά

Γενική Γραμματέας Σωματείου ΑμΕΑ Νομού Κορινθίας

Αν. Οργανωτική Γραμματέας Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Πελοποννήσου