Εκτός ελέγχου οι κλοπές (και απο Ρομά) στο Ζευγολατιό…!

0
294

Οι φωνές απελπισίας απο τις κλοπές πληθαίνουν στην Βόχα.

Η έλλειψη αστυνόμευσης και  η αδιαφορία του δήμου, έχουν οδηγήσει σε απελπιστική κατάσταση του; πάντες.

Οι κλοπές έχουν απογειωθεί ακόμα και μέρα μεσημέρι και η παραβατικότητα ομάδας Ρομά είναι πλέον εκτός ελέγχου. Πριν λίγο κάτοικος του Ζευγολατιού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,μία δραματική καταγγελία, που είναι σχεδόν η καθημερινότητα στην περιοχή.

Ας την διαβάσουν προσεχτικά όλοι και ιδιαίτερα ο Αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας και ο δήμαρχος της περιοχής.

Αναφέρει ο κ. Χάρης Π.

“Τα κλασικά προβλήματα που “ΚΑΝΕΝΑΣ” δε μπορεί να λύσει.

Τσιγγάνοι με κλέβουν (αυτή τη φορά λεμόνια) τα έβαλαν σε τσουβάλια και ότι τελάρα είχαν.

Ήρθε ο τσιγγάνος να τα πάρει με το αυτοκίνητό του αλλά ήμουν ήδη εκεί (τον ξέρω κιόλας) κ άρχισε τα κλασικά δώσε μου 2 λεμόνια έχω γυναίκα έγκυο κτλπ. Του λέω φύγε γιατί έχω πάρει την αστυνομία κ θα την πληρώσεις εσύ. κάνει όπισθεν φεύγει κ αρχίζει να μου πετάει πέτρες (μεγάλες πέτρες που αν με πετύχαινε θα είχα κακό τέλος) ένας πιτσιρικάς γύρο στα 16-17.
Έβαλα αντιπερισπασμό τη μητέρα μου και εγώ Πρόλαβα φόρτωσα τα τσουβάλια κ φύγαμε γτ αλλιώς αν καθόμουν εκεί θα είχαν μαζευτεί πολλοί ακόμα κ δε θα τη βγάζαμε από εκεί όρθιοι.
Έχω φωτογραφικό υλικό κ βίντεο από επ αυτοφώρω κλοπές. Και από προσωπική επίθεση από τσιγγάνους με κατσαβίδι που μου προκάλεσαν πληγή στο στήθος και που την άλλη μέρα ήταν ελεύθεροι έξω.
Απάντηση της αστυνομίας: κάνε μήνυση. ΠΟΣΕΣ μηνύσεις να κάνω πια κ πιο το νόημα αφού την άλλη μέρα είναι έξω κ κινδυνεύω εγώ η οικογένειά μου κ όλο μου το χωριό.

Κύριε δήμαρχε μήπως πρέπει να κάνετε κάτι πια? Πόσα να αντέξουμε ακόμα? Φοβόμαστε να πάμε στις περιουσίες μας
Xaris Pit”

Μπορεί κάποιος άραγε να δώσει μία λύση στους πολίτες που δεν ξέρουν πια σε ποιόν να πουν τον πόνο τους;;;