Στο Παρίσι για το Erasmus Spor ο Πιτσάκης..!

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας στην πρώτη συνεδρίαση της Συντονιστικής επιτροπής Erasmus  Sport για το πρόγραμμα “HEMA”  

 Στις 14 & 15 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του ευρωπαϊκού προγράμματος «HEMA» (Healthy Employee, Mobile and Active), στα γραφεία του διαχειριστή του προγράμματος EFCS (European Federation for Company Sport), στο Παρίσι. Το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Πιτσάκης και η κα. Λάσκα.   

Το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει ως συνεργάτης (Partner) το Επιμελητήριο Κορινθίας, έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με συνολικό προϋπολογισμό € 397.208,00. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη της επιτροπής συζήτησαν από κοινού τις παραμέτρους του προγράμματος και την υλοποίησή του. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τριάντα μήνες.  

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου κος Παναγιώτης Πιτσάκης, παρουσίασε στους συνεργάτες (partners) του προγράμματος τον σκοπό και τις υπηρεσίες του επιμελητηρίου Κορινθίας. 

Το πρόγραμμα στοχεύει στο :  

  • να συλλέξει δεδομένα σχετικά με το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας και κινητικότητας στους χώρους εργασίας της ΕΕ, 
  • να παράσχει συγκεκριμένες αποδείξεις για τη σημασία και τη συμπληρωματικότητα μεταξύ φυσικής δραστηριότητας και κινητικότητας,  
  • να σχεδιάσει ένα μοντέλο και πρόγραμμα για την υλοποίηση ενεργειών σωματικής δραστηριότητας και κινητικότητας για τις επιχειρήσεις,  
  • να προωθήσει και να παράγει εργαλεία διάδοσης για την εφαρμογή προγραμμάτων σωματικής δραστηριότητας και κινητικότητας στις επιχειρήσεις.

Συμμετέχοντες (Partners) 

European Cyclist Federation (Belgium)  

Club of cycling territories and cities (France)  

One club from European Mutlisport Club Association, Tampere (Finland)  

Instituto Biomecanica de Valencia (Spain)  

European Platform for Sport Innovation (Belgium)  

Sport Vlanderen (Government of Flanders) (Belgium)  

Municipality of Daugavpils (Latvia)  

National sport federation  

Chamber of commerce of Korinthia (Greece) 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διαχειριστές του έργου από τον οργανισμό EFCS κ. Didier Besseyre & κ. Gurvan HEUZE για τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. 

Η  2η συνεδρίαση της Συντονιστικής επιτροπής του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο τον Ιούνιο του 2019.  

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn