Ποιοί Κορίνθιοι Περιφερειακοί διαγράφονται απο την ΝΔ…!

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Γκίκας, θα βρεθεί και αυτός εκτός Νέας Δημοκρατίας, επιλέγοντας να μείνει κοντά στον Τατούλη.Μία επιλογή με ρίσκο που όμως την πήρε.

Η θυσία του αυτή είναι ίσως η πιο άδικη γιατί, η σεμνότητα του, είναι γνωστή και στα κεντρικά της ΝΔ και στον κόσμο και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον πολιτικό του χώρο.

Θα οδηγηθεί όμως μαζί με άλλους 10 στην διαγραφή…

Ο έμπειρος Θανάσης Πισιμίσης, είναι πάντα προσεκτικός στις κινήσεις αλλά και τις διατυπώσεις του.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι και θα είναι με τον Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές, αλλά και κανείς δεν του χρεώνει προσπάθεια απαξίωσης και διάλυσης της ΝΔ στην Κορινθία.

Κρατά τις ισορροπίες γιατί ξέρει ότι οι Νεοδημοκράτες ακόμα και όσοι θεωρούν λάθος την επιλογή Νίκα, δεν θέλουν να διαλυθεί το κόμμα.

Αντίθετα άλλοι συνάδελφοι του περιφερειακοί σύμβουλοι στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις προσωπικές επιλογές, πυροβολούν κατά ριπάς το κόμμα, με αποτέλεσμα να αποσταθεροποιούν με τον τρόπο τους την εκλογική βάση…

Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει ότι είναι απλά μία προσπάθεια προσωπικής επιβίωσης και την αντιμετωπίζει ανάλογα.

Είναι σίγουρο ότι και οι 10 περιφερειακοί που από χθες οδηγούνται στο πειθαρχικό της ΝΔ, θα διαγραφούν και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Απο την Κορινθία παραπέμπονται στο πειθαρχικό οι Θανάσης Γκίκας, Απόστολος Παπαφωτίου και Γιώργος Πετρίτσης.

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn