Στο έλεος συζητήσεων για τον καιρό χιλιάδες πολίτες της χώρας

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε απελπιστική κατάσταση είναι χιλιάδες πολίτες που βρίσκονται στο έλεος βαρετών συζητήσεων με θέμα τον καιρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, χιλιάδες πολίτες σε όλη την χώρα βρίσκονται εγκλωβισμένοι αυτή την ώρα σε γραφεία ή οικογενειακά τραπέζια όπου είναι αναγκασμένοι να ακούνε ατέρμονες συζητήσεις για τον καιρό από συναδέλφους, φίλους ή μέλη της οικογένειας για τρίτη συνεχόμενη μέρα.

Οι άτυχοι πολίτες, που όπως λένε δεν εκπλήσσονται από το γεγονός ότι κάνει κρύο και χιονίζει το χειμώνα, φέρονται να έχουν αποκλειστεί σε διάφορα σημεία της επικράτειας από άλλους πολίτες που θέλουν πάση θυσία να τους μιλήσουν για το γεγονός ότι κάνει κρύο και χιονίζει το χειμώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσβαση στα σημεία αυτά γίνεται μόνο με ωτοασπίδες.

Δεινή είναι η κατάσταση και στα κοινωνικά δίκτυα, όπου χιλιάδες χρήστες βρίσκονται σε λευκό κλοιό από φωτογραφίες φίλων που δείχνουν πόσο έχει χιονίσει έξω από το σπίτι τους ή το αυτοκίνητο τους, καθώς και ατελείωτα αστειάκια σχετικά με το χιόνι.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί μέχρι και τη Δευτέρα, με πυκνές αναρτήσεις για το χιόνι στο Facebook και το Instagram, ενώ αναμένεται να σημειωθεί εξασθένηση των συζητήσεων από Δευτέρα που ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή βελτίωση.

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn