Η αγένεια των Κορινθίων στον σπουδαίο σκηνοθέτη Θόδωρο Μαραγκό

0
41
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία πολύ σοβαρή ανάρτηση διαβάσαμε στην Κορινθιακή σελίδα “Τρελά και παράξενα” και αφορά ένα θέμα με πολλές προεκτάσεις, για το πολιτισμικό επίπεδο της πόλης της Κορίνθου αλλά και όλων μας προσωπικά.

Αναφέρει η σελίδα:

“Χτες περίμενα πως και πώς να δω το έργο “εν δυνάμει” που έφερε για προβολή στην πόλη μας το ΚΕΠΑΠ και ο Μεταξάς Παναγιώτης , λόγο ότι άλλαξα βάρδια στην δουλεία τελείωσα 10:15 πήγα λοιπόν τρέχοντας λέγοντας στον εαυτό μου που πας ? που θα κάτσεις ?

Φτάνω στο θέατρο “Θωμαΐδης” ανοίγω την πόρτα και βλέπω το θέατρο άδειο και η ταινία να προβάλετε κανονικά , έκατσα 10 λεπτά ,έφυγα από τα νεύρα μου και την απογοήτευση μου γιατί δεν μπορούσα να χωνέψω ότι ο Κορίνθιος μέσος πολίτης έπινε καφέ στον πεζόδρομο απέναντι μου μέσα στο κρύο και έχανε αυτή την ευκαιρία να ξυπνήσει τον εγκέφαλο του.

Ζητώ συγγνώμη από τον κύριο Μαραγκό και τους ηθοποιούς της πόλης μας από όλους τους Κορίνθιους , το ακόμα πιο λυπηρό είναι ότι δεν ήταν και κανένας από αντιπολίτευση του Δήμου , ούτε από Νανόπουλο , ούτε από Σταυρέλη,ουτε από Καλλίρη , ούτε από Πιέτρη να τιμήσουν τον σκηνοθέτη και τους Κορίνθιους ηθοποιούς , κύριοι ντροπή μας , κύριοι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Τελικά είναι αλήθεια μας ψεκάζουν δεν εξηγείτε αλλιώς….”

Πόσο δίκιο έχει ο συντάκτης του κειμένου αυτού…

Η πόλη μας τελικά περί άλλων τιρβάζει…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn