ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παραιτηθούν σήμερα Μανάβης και Τσίτουρας!

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τόσο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο Βέλου-Βόχας, όσο και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δεν έχουν κανένα λόγο να παραμένουν δημοτικοί σύμβουλοι και να νομιμοποιούν με την παρουσία τους, τα τραγικά που συμβαίνουν στον δήμο που είναι τελευταίος σε όλους τους δείκτες στην Πελοπόννησο.
Οι κκ. Θανάσης Μανάβης και Νίκος Τσίτουρας σεβόμενοι τον ρόλο τους, το 40% του κόσμου που εκπροσώπησαν το 2014 αλλά και την κοινή λογική ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παραιτηθούν σήμερα κιόλας και να σταματήσουν αυτό το θέατρο του παραλόγου, που επικρατεί σε ένα δήμο, χωρίς αρχή και τέλος.
Και δεν οφείλουν απλά να παραιτηθούν αλλά να καταφύγουν ενώπιον κάθε πολιτικής και δικαστικής αρχής για να σταματήσουν την κατρακύλα του δήμου.
Ο απερχόμενος δήμαρχος κ.Αννίβας Παπακυριάκος και οι συνεργάτες του, στην προσπάθεια τους να μείνουν στις καρέκλες για άλλα 4 χρόνια παίζουν τα ρέστα τους και έχουν μετατρέψει τον δήμο, τις δημοτικές υπηρεσίες και τους θεσμούς σε προεκλογικό κέντρο, φυσικά με τα λεφτά των δημοτών…!
Χθες βράδυ στο ξενοδοχείο “Αλκυών” έγινε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών. Ενα θεσμό που τόσο ο Σπύρος Χριστοδούλου, όσο και ο αείμνηστος Γιώργος Λιούντρης σεβάστηκαν και τίμησαν.
Χθες βράδυ στην βράβευση συμμετείχαν και οι κκ. Μανάβης και Τσίτουρας, αλλά δεν τους είδαν…
Δεν ανέφεραν καν το όνομα τους.!!!!!
Παρέλασαν, μίλησαν, φωτογραφήθηκαν οι πάντες του κ.Παπακυριάκου, έδωσαν αναμνηστικά και επιδεικτικά αγνόησαν την θεσμική αντιπολίτευση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στήνονται πανηγύρια με τα λεφτά της “Ανέλιξης”, για να στηθεί ο συνδυασμός του κ.Παπακυριάκου και δεν θα είναι η τελευταία.
Στον δήμο που είναι σε οικονομικό μνημόνιο, λεφτά για φιέστες και προβολή υπάρχουν απεριόριστα.
Λεφτά να κλείσει καμία λακούβα και να γίνει κανένα έργο δεν υπάρχουν.
Τόσο ο κ.Θανάσης Μανάβης, όσο και ο κ.Νίκος Τσίτουρας, παραμένοντας δημοτικοί σύμβουλοι απλά νομιμοποιούν τις απευθείας αναθέσεις, τα δημοτικά τραπεζώματα και τα λοιπά.
Δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, ζητά να απομακρυνθεί η “παρέα” απο τον δήμο, για να επανέλθει η κανονικότητα;
Δεν έχουν αντιληφθεί ότι με την συμμετοχή τους στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο, νομιμοποιούν μία ακόμα παραπλανητική πολιτική αρχή, που απλά θέλει να επιβιώσει πολιτικά;;;
Η παραίτηση θα είναι μία πράξη προσφοράς στην κοινωνία της Βόχας και του Βέλου και αν μάλιστα συνοδευτεί απο έντονη παράσταση στις ελεγκτικές αρχές θα βοηθήσει και τον ταλαιπωρημένο δήμο Βέλου-Βόχας να βρεί τον δρόμο του.
Υ.Γ.: Ο φαρμακοποιός (δεν είναι τίποτα αγράμματος,όπως λέει) κ.Αννίβας Παπακυριάκος, πέταξε το προσωπείο του καλού παιδιού και πλέον εμφανίζεται με αυτό του ανθρώπου, που δεν μπορεί να αποχωριστεί την εξουσία….!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn