Μάρκος Λέγγας | Ενας διαφορετικός υποψήφιος δήμαρχος!

    0
    158
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο υποψήφιος δήμαρχος του Κιάτου Μάρκος Λέγγας, απο την πρώτη στιγμή,που ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές, ακολουθεί έναν διαφορετικό τρόπο, προσέγγισης και επικοινωνίας.
    Δεν κινείται στο κλασσικό μοτίβο, αντιπολίτευσης, με καταγγελίες, υψηλούς τόνους και αποδόμησης του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου με κάθε τρόπο και κάθε μέσον..
    Εστιάζει περισσότερο στην δημιουργία της δικής του θετικής εικόνας, μέσα απο την εικόνα και τα συνθήματα, που αφορούν την δική του συμμετοχή και πρόταση.
    Πολλές απο τις επικοινωνιακές του επιλογές στην αρχή δημιούργησαν έκπληξη, μετά απορία αλλά έμειναν στην μνήμη των πολιτών και αυτός ήταν ο στόχος.
    Στην περίπτωση του κ.Λέγγα τις ημέρες των εορτών πριν τα Χριστούγεννα, υιοθετήθηκε το δόγμα, να πάει το βουνό στον Μωάμεθ…
    Ο κ.Λέγγας, με συντροφιά, μία ομάδα νέων παιδιών, πήρε τα βουνά και τα όρη του μεγάλου δήμου Σικυωνίων αλλά και τις γειτονιές της πόλης, για να μεταφέρει ο ίδιος προσωπικά, το μήνυμα του στους πολίτες. Να τους ευχηθεί Χρόνια Πολλά, να τους γνωρίσει αλλά και να τον γνωρίσουν.
    Κτύπησε πόρτες, μπήκε σε αυλές και κατάφερε να μιλήσει με τους συμπολίτες του, για να αποκτήσουν οι ίδιοι και εικόνα αλλά και μνήμες απο τις συναντήσεις αυτές.
    Ούτως ή άλλως η ιστορία του Μάρκου Λέγγα και οι επιτυχίες που έχει σημειώσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, τον ανάγκαζαν να υπερασπιστεί ένα στάτους, που κτίσθηκε με κόπο, μεράκι, καινοτομίες αλλά και γνώσεις.
    Ακόμα και οι δύσπιστοι Κιατανιώτες, που δυσκολεύθηκαν με τον θετικό λόγο, άρχισαν να συνειδητοποιούν, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, έρχεται για να δώσει νέο όραμα, ζωντάνια και ήθος σε μία ταραγμένη και στην αυτοδιοίκηση εποχή.
    Ηδη έχει καταγράψει την πρώτη μεγάλη νίκη, επικοινωνώντας την απλότητα και τον διάλογο.
    Σιγά-σιγά θα μπει σε πιο βαθειά νερά και θα αναγκαστεί να συγκρουστεί προγραμματικά με τον δήμαρχο, έχοντας όμως διαμορφώσει ένα θετικό πρόσημο στην δική του πρόταση, που δείχνει να παράγεται απο την κοινωνία και απευθύνεται κατευθείαν στην κοινωνία, χωρίς να παρεμβάλλονται οι κατ’ επάγγελμα αυτοδιοικητικοί κομματάρχες.
    Ολοκληρώνοντας λοιπόν τον πρώτο κύκλο της καμπάνιας του ο κ.Μάρκος Λέγγας, έχει ήδη πετύχει όχι μόνο αναγνωρισιμότητα αλλά κάτι πιο σημαντικό.
    Έστρεψε το βλέμα των συνδημοτών του πάνω του και πλέον ο λόγος του έχει και αξία και σημασία.
    Έτοιμος πλέον για την προετοιμασία της τελικής μάχης, μας άφησε υποσχέσεις για νέα πράγματα ακόμα και όταν θα μαίνεται η φωτιά του αυτοδιοικητικού πολέμου στο Κιάτο.
    Για να δούμε τι θα δούμε….

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn