Mάρκος Λέγγας | Γύρισε κάθε γωνιά του δήμου Συκιωνίων

0
144
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Ο υποψήφιος δήμαρχος του Κιάτου Μάρκος Λέγγας, την περασμένη εβδομάδα,μαζί με συνεργάτες του, γύρισε τον δήμο απο την μία άκρη στην άλλη και συναντήθηκε με τους συντοπίτες του, στα χωριά και τις γειτονιές.
Ολοκληρώνοντας αυτόν τον πρώτο κύκλο επαφών ο κ.Λέγγας ανέφερε:
Υπό κανονικές συνθήκες σήμερα (Κυριακή βράδυ),θα ολοκληρώναμε έναν άθλο. Να καταφέρουμε να γυρίσουμε κάθε γωνιά του δήμου μας και να μιλήσουμε με όλους τους επαγγελματίες. Όμως, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας έβγαλε εκτός προγράμματος.
Ήταν δεκάδες οι φορές που μας σταμάτησαν οι συνδημότες μας στον πεζόδρομο, στην παραλία, σε κάθε γωνιά της πόλης, για να μιλήσουν μαζί μας και να ανταλλάξουμε ευχές. Και μπορείς να νικήσεις τα πάντα, εκτός από τον χρόνο.
Βάζουμε, λοιπόν, μια άνω τελεία και υποσχόμαστε να επανέλθουμε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, για να ολοκληρώσουμε την επαφή μας με τους επαγγελματίες της πρωτεύουσας του δήμου μας.

Από την εξαντλητική, αλλά τόσο όμορφη αυτή εμπειρία, εμείς διατηρούμε την αισιοδοξία μας, γιατί τα καταστήματα ήταν γεμάτα και όλος ο κόσμος που συναντήσαμε σε εορταστική διάθεση. Οι επαγγελματίες του Κιάτου, πάντα ευγενικοί και με το χαμόγελο, είχαν την διάθεση ανάμεσα στην εξυπηρέτηση των πελατών τους, να βρουν λίγο χρόνο για να ανταλλάξουμε ευχές και να τους δώσουμε το γούρι της χρονιάς.
Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn