Ναύπλιο | Σε εξέλιξη το συνέδριο του ΣΕΓΑΣ

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο απολογισμός δράσης και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά , ως προς την ανάπτυξη, είναι τα θέματα του ετήσιου συνεδρίου( ΕΠΑΚΑΒ) του ΣΕΓΑΣ που ξεκίνησε απόψε στο Ναύπλιο.

Με την παρουσία του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ , υπό τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο , στις εργασίες συμμετέχουν εθνικοί και ομοσπονδιακοί προπονητές, εκπρόσωποι των περιφερειακών Ενώσεων, τεχνικοί σύμβουλοι κλπ.

Παρών και ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος που απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη μεγάλη σημασία του αθλητισμού ενώ προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ ( είχε προηγηθεί ανάλογο δώρο του κ. Παναγόπουλου στον δήμαρχο )

Στην εισαγωγική ομιλία του ο κ. Κώστας Παναγόπουλος έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά το 2018 για τον ελληνικό στίβο με επιτυχίες αθλητών και πολύπλευρη δραστηριότητα της Ομοσπονδίας , κεντρικά και περιφερειακά.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ΄΄ την παρατεταμένη περίοδο κρίσης ο ΣΕΓΑΣ την είδε ως ευκαιρία για να αναπροσαρμόσει τους στόχους και με μια ΄΄σφιχτή΄΄ οικονομική πολιτική να διατηρήσει ψηλά τα επίπεδο του αθλητισμού , τους στόχους , να κάνει νέες διοργανώσεις , να δώσει υποτροφίες και να αναπτύξει πολλές δράσεις.. ΄΄

Ο κ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ τους προπονητές , παράγοντες, αθλητές και τους εργαζόμενους του ΣΕΓΑΣ για την αρμονική συνεργασία και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και το 2019 θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία του ελληνικού αθλητισμού.

Δεν παρέλειψε πάντως να εκφράσει το παράπονο του ΣΕΓΑΣ για τις σημαντικές ελλείψεις στις υποδομές των αθλητικών χώρων ( κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής ) , κάτι που λειτουργεί ως ΄΄τροχοπέδη΄΄ στην προοπτική ανάληψης μια μεγάλης διοργάνωσης , κάτι που άφησε ανοιχτό ( ως επιθυμία) ο πρόεδρος της ΙΑΑF κ. Σεμπάστιαν Κόε κατά την χθεσινή συνάντηση στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα τεθούν επί τάπητος μια σειρά από τεχνικά και διοικητικά ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη και τις υποδομές .
Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn