Δυτική Κορινθία | Μαθήματα πολιτικού πολιτισμού!

0
147
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επέλεξε ο Δήμαρχος Αθηναίων ΚΑΜΙΝΗΣ για να αναδείξει πολιτικό λόγο, λιτό, μεστό, πειστικό και ουσιαστικό. Λόγο όπου ουδεμία σχέση έχει με τα φληναφήματα τις κορώνες και την θεατρική παράσταση των πολιτικών.

Ο Δήμαρχος σε ένα κρεσέντο χαμηλού ύφους, στοιχειοθετημένου πολιτικού λόγου, κατανοητού για τα σημερινά δεδομένα που βιώνουμε, έπεισε, ανέδειξε την αυτονόητη διάχυτη αγωνία των πολιτών για το μέλλον, προβλημάτισε και ικανοποίησε.

Οι παρευρισκόμενοι «Σύντροφοι» της Δυτικής Κορινθίας εισέπραξαν έναν πολιτικό λόγο και διάλογο μοναδικού, επιπέδου. Ο μέσος όρος ηλικίας των 70 ετών, των παρευρισκόμενων και η εικόνα των «ασπρομάλληδων» εγγυήθηκε την ποιότητα του επιπέδου μιας ομιλίας και ενός διαλόγου που συνθέτει ένα στίγμα ιστορίας για τον χώρο. Οι ελάχιστοι Κορίνθιοι σύντροφοι που τίμησαν την εκδήλωση προφανώς πήραν μάθημα επίδειξης πολιτικού διαλόγου και πολιτικού πολιτισμού από την Δυτική Κορινθία. Ας αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και την συμπεριφορά τους προς την Δυτική Κορινθία.

Την εκδήλωση – ομιλία – ΚΑΜΙΝΗ τίμησαν – κόσμησαν και εμπλούτισαν με την παρουσία τους Σικιώνιοι πολίτες, όπως οι Τάσος Λεονάρδος, Αλέκος Σουσούνης, Γιάννης Μουστάκας, Γιάννης Δημόπουλος και άλλοι. Καθώς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο δήμαρχος Ανδρικόπουλος και ο Κώστας Κλωνής. Ο πολιτικός πολιτισμός εις την πράξη. Τον διάλογο τον άνοιξαν και έκλεισαν Μελισσιώτες, οι Νικολάου Χρήστος και Γιώργος Κλουτσινιώτης.

Εντυπωσίασε με την ερώτηση του – τοποθέτηση ο 80χρονος Μελισσιώτης και ικανοποίησε ο ΚΑΜΙΝΗΣ σε όλες τις ερωτήσεις – τοποθετήσεις. Στην συγκέντρωση – ομιλία του ΚΑΜΙΝΗ παρευρέθησαν και οι τρείς υποψήφιοι Δήμαρχοι του ευρύτερου Δημοκρατικού χώρου κύριοι ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ.

Μελανό Στίγμα της συγκέντρωσης η απουσία των ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας. Η δεοντολογία τους στην Δυτική Κορινθία είναι είδος σε ανεπάρκεια. Κύριε Κάππο, ο Δήμος Ξυλοκάστρου βρίσκετε στη Κορινθία και στην Πελοπόννησο του ΤΑΤΟΥΛΗ για ενημέρωση.

Εκτίμηση του σχολιαστή είναι ότι η αρχή του προεκλογικού αγώνα στην Δυτική Κορινθία που άρχισε με την παρουσία του ΚΑΜΙΝΗ και συμπληρώθηκε με το ποιοτικό επίπεδο όλων των παρευρισκόμενων πληρεί όλες τις προϋποθέσεις μιας σωστής επιλογής για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Μιας επιλογής που θα παραχθεί μέσα από τα λάθη του παρελθόντος, τις ίντριγκες, τις αντιθέσεις, τις αντιπαραθέσεις και θα καταλήξει νομοτελειακά σε μια πρόταση. Υπό την αποκλειστική προϋπόθεση τα στελέχη της Ανατολικής Κορινθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ αντιληφθούν ότι η υπόθεση Δημάρχου Δυτικής Κορινθίας είναι θέμα πολιτών και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ.

Ο Λάκης Ακράτος υπέδειξε την οδό της διεξόδου από τα αδιέξοδα.

ΑΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.

ΣΙΩΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn