O Πρόεδρος της Σλοβενίας τίμησε τον Καποδίστρια

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας κ. Μπόρουτ Πάχορ, επισκέφθηκε το Ναύπλιο, στα πλαίσια της διήμερης παρουσίας του στη χώρα μας.

Στην πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου ελληνικού κράτους ο πρόεδρος της Σλοβενίας κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του πρώτου κυβερνήτη της χώρας ενώ λίγο αργότερα έκανε τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας αφιερωμένης στον Ιωάννη Καποδίστρια , η οικογένεια του οποίου είχε ρίζες στη Σλοβενία και συγκεκριμένα στην περιοχή CAPO DISTRIA που σήμερα ονομάζεται Κόπερ.

Στη συγκεκριμένη παραλιακή πόλη, στην Αδριατική, με πληθυσμό Ιταλικό κυρίως, τα παλαιότερα χρόνια, υπάρχει σε περίοπτη θέση το άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η αναμνηστική πλάκα που αποκάλυψε ο Σλοβένος Πρόεδρος βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου, απέναντι από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, εκεί που δολοφονήθηκε ο κυβερνήτης.

Ακολούθησε εκδήλωση υποδοχής του Προέδρου της Σλοβενικής Δημοκρατίας στην αίθουσα του Βουλευτικού, την πρώτη Βουλή των Ελλήνων όπου ο δήμαρχος της πόλης Δημ. Κωστούρος καλωσόρισε τον ξένο επίσημο και τη συνοδεία του , προσφέροντας αναμνηστικά δώρα από το Ναύπλιο, την πόλη όπου ο Ιωάννης Καποδίστριας έβαλε τα θεμέλια του νεότερου ελληνικού κράτους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn