Τατούλης | Είμαι απέναντι στον κρατισμό

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Η περιφερειακή διακυβέρνηση είναι η μεγαλύτερη φιλελεύθερη και ριζοσπαστική πολιτική αλλαγή», δηλώνει στον «Ε.Τ.» ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Διεκδικείτε για τρίτη φορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου χωρίς, μάλιστα, να έχετε κομματική υποστήριξη. Δεν είναι ένα δύσκολο εγχείρημα;

Δύσκολο είναι να χαράζεις και να ασκείς πολιτική στην πράξη, δεν είναι αυτοσκοπός οι πολιτικοί αγώνες. Στα 35 χρόνια του δημόσιου βίου μου δεν έχω γονατίσει μπροστά σε κανέναν. Το 2007 ήμουν ο μόνος που με παρρησία επεσήμανα τον κίνδυνο η χώρα να πέσει στα βράχια, δυστυχώς όμως δεν εισακούστηκα. Συγκρούστηκα μάλιστα με τον πανίσχυρο τότε πρωθυπουργό και δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό του 2008 γιατί θεωρούσα ότι οδηγούσε τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση. Ξεκίνησα λοιπόν την πορεία μου στην περιφερειακή διακυβέρνηση με καθαρούς όρους ανεξάρτητης υποψηφιότητας.

Και το έκανα αυτό γιατί πιστεύω ότι η διοίκηση αφορά στις ικανότητες των στελεχών που αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν ένα πολιτικό πρόγραμμα και όχι την οποία κομματική ταυτότητα έχουν. Οι πολίτες δεν χωρίζονται στην καθημερινότητά τους σε αριστερούς, κεντρώους ή δεξιούς. Απλά συνυπάρχουν και συνεννοούνται. Και αυτό συμβαίνει γιατί μπορούν να κρατούν διακριτές την πολιτική από την προσωπική και την επαγγελματική τους ταυτότητα. Η ανεξαρτησία μου ωστόσο είχε πολιτικό πρόσημο εξαρχής. Αντιμετωπίζω τη διοικητική αποκέντρωση, που σηματοδοτεί η περιφερειακή και αυτοδιοικητική διακυβέρνηση, ως ένα βαθιά πολιτικό βήμα για τη χώρα μας. Ως μια φιλελεύθερη, κοινωνική και ριζοσπαστική αλλαγή. Με αυτή την πολιτική ταυτότητα απευθυνθήκαμε -οι συνεργάτες μου κι εγώ- μέσα από τη «Νέα Πελοπόννησο» στους πολίτες από την πρώτη στιγμή. Ανατρέψαμε μια κοσμοθεωρία φτιάχνοντας έναν ακομμάτιστο συνδυασμό.

Δεν ζητήσαμε από κανέναν ούτε χρίσμα ούτε στήριξη. Το 2010 η στήριξη προήλθε από πρωτοβουλίες των πολιτικών κομμάτων και τη δεύτερη φορά η στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία ήρθε από την εκπεφρασμένη άποψη του τότε πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια της περιφερειακής αρχής λόγω του μεγάλου της έργου. Και αυτά τα λόγια δεν είναι κουβέντες δικές μου, είναι κουβέντες του πρώην πρωθυπουργού, του Αντώνη Σαμαρά.

Η Ν.Δ. στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Νίκα. Θεωρείτε τον εαυτό σας «αντάρτη»;

Πολιτεύομαι από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο Κοινοβούλιο προάγοντας τον κοινωνικό φιλελευθερισμό ή ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό όπως τον όρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είμαι διαχρονικά ιδεολογικά απέναντι στον κρατισμό που οδηγεί σε αυταρχική υπερσυγκέντρωση εξουσιών σε κυβέρνηση και κόμμα. Δεν άλλαξα πολιτική ιδεολογία. Ούτε παράταξη…

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn