10 στα 10 έκανε νικώντας στο Βέλο η Κόρινθος ’06

0
158
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Aποδίδοντας όσο χρειαζόταν στο δεύτερο ημίχρονο  η Κόρινθος ’06, πέρασε μέσα απο μία ακόμα δύσκολη έδρα.Οι παίκτες του Τάσου Πέρρα, νίκησαν με 2-0 μέσα στο Βέλο κάνοντας το 10 στα 10 για την Α’ κατηγορία Κορινθίας και συνεχίζουν την πορεία τους.
Στο Θώδειο στάδιο ο ΑΟΛ έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του βελτιωμένου Σαρωνικού και με τελικό σκόρ 3-2, ακολουθεί πέντε βαθμούς μακριά απο την πρωτοπόρο.
Επαγγελματική νίκη έκαναν με 2-0 μέσα στην Κλένια οι παίκτες του Παντελή Κολλιάκου και είναι διαρκώς στην πρώτη τριάδα.
Ο Πέλοπας Κιάτου έμεινε 10 βαθμούς πίσω απο την κορυφή, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 μέσα στο Χιλιομόδι με τον τοπικό Ατρόμητο.
Νίκη-ανάσα πέτυχε στο στάδιο της Νεμέας, ο Παννεμεατικός που επικράτησε με 2-0 του Καμαρίου και ανακούφισε το τεχνικό του επιτελείο.
Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου συνεχίζει το φορμάρισμα του και χωρίς να δυσκολευτεί κατέβαλε στο γήπεδο του με 3-0 την Θύελλα Πετρίου.
Πολύ σημαντικό για την συνέχεια είναι το τρίποντο του Αστέρα Δερβενίου μέσα στους Αγίους Θεοδώρου, επι της τοπικής ομάδας, παίρνοντας κεφάλι στην μάχη των ουραγών.
Ενα ακόμα κακό αποτέλεσμα για τον Αγιο Γεώργιο στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου.Ηττήθηκε με 1-0 απο την έκπληξη του πρώτου γύρου Τενεάτη Αθικίων.

Ολα τα αποτελέσματα:

Ελλάς Βέλου 0 : 2 Α.Σ. Κόρινθος 2006
Παννεμεατικός 2 : 0 Πανκαμαριακός
Αγ. Γεώργιος 0 : 1 Τενεάτης Αθικίων
Ηρακλής Ξυλ. 3 : 0 Θύελλα Πετρίου
Ατρόμητος Χιλ. 1 : 1 Πέλοπας Κιάτου
ΑΟ Λουτράκι 3 : 2 Σαρωνικός Γαλατακίου
Αγ. Θεόδωροι 0 : 1 Αστέρας Δερβενίου
ΠΑΣ Κλένια 0 : 2 ΑΟ Zευγολατιού

Η βαθμολογία:

 

Η επόμενη αγωνσιτική

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn