Πόρισμα – κόλαφος για κακοδιοίκηση και σπατάλη του δημοσίου χρήματος

0
5
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με καμιά… κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπολεμηθεί η κακοδιοίκηση. η διαφθορά, η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Κάθε χρόνο και ένα πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης βγάζει πάνω – κάτω στοιχεία που θα έπρεπε να προκαλούν ντροπή. Χθες, το πόρισμα που δόθηκε, καταγράφει κκοδιοίκηση και σπατάλη του δημόσιου χρήματος στην κατασκευή μεγάλων δημόσιων έργων αλλά και στο ΙΚΑ, στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης και σε πολλούς ιδιωτικούς φορείς. Υπάρχει ειδική αναφορά στη Μάνδρα και στις εγκληματικές ευθύνες που προκάλεσαν τον θάνατο 24 ανθρώπων.

Ειδικότερα, πόρισμα- φωτιά με τις εγκληματικές ευθύνες που οδήγησαν να χαθούν δεκάδες ζωές στις πλημμύρες της Μάνδρας ετοιμάζει η Γενική Επιθεωρήτρια Δημοσίας Διοίκησης. Κακοτεχνίες, παραχωρήσεις δημόσιας γης για εξευτελιστικά ποσά και άλλες παρανομίες περιέχονται στην έκθεση.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως ότι οι ευθύνες και της κυβέρνησης και της Περιφέρειας και του δήμου πρέπει να σβηστούν, άλλωστε είναι σε εξέλιξη πόρισμα για τη Μάντρα. Ειδικά τώρα που αποκαλύπτεται ότι ένα χρόνο μετά την καταστροφή τα αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν καν τελειώσει.

Στην ετήσια έκθεση της Γενικής επιθεωρήτριας δημόσιας διοίκησης καταγράφονται οι υποθέσεις κακοδιοίκησης και διασπάθισης χρήματος που ζημίωσαν το δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ όπως για παράδειγμα την περίπτωση ενός ταμία δήμου της κεντρικής Ελλάδας κατέκλεβε επιχορηγήσεις επί δεκατέσσερα χρόνια βάζοντας στην τσέπη του 1.490.000 €.

Την Ετήσια Έκθεση παρέλαβε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Πρωταθλητές στη διαφθορά αναδεικνύονται για το 2017 ιδιωτικοί φορείς που εποπτεύονται από το δημόσιο το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ΕΟΠΠΕΠ, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα στους δήμους που φαίνεται να έχουν συμμορφωθεί συγκριτικά με άλλες χρονιές. 170 ενστάσεις για πειθαρχικά υπάλληλων που έπεσαν στα μαλακά.

Η ατιμωρησία και η έλλειψη ελέγχου είχε προφανώς ωθήσει και κάποιους υπαλλήλους του ΙΚΑ στην Αχαΐα σε μεγάλη κομπίνα. Την περίοδο 2005-2006 πλαστογράφησαν 5 παραστατικά για την καταβολή 20 χιλιάδων ευρώ σε ασφαλισμένους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn