Οι πιο στιλάτοι και εύκολοι τρόποι να φορέσεις το κασκόλ

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μάθε πώς θα τυλίξεις το πιο «χουχουλιάρικο» αντρικό αξεσουάρ γύρω από το λαιμό σου, ώστε να μην θυμίζεις τον παππού σου.

Κι αυτό γιατί δίνουμε μεγάλη σημασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Στην τελική πινελιά που θα αναδείξει το προσωπικό σου στυλ, θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος και θα ενισχύσει τη γοητεία σου.

Κι αυτό ακριβώς μπορεί να κάνει ένα κασκόλ, αρκεί να φορεθεί σωστά και χωρίς υπερβολές. Ακολουθούν τρεις προτάσεις δεσίματος του αγαπημένου αντρικού αξεσουάρ, που επανέρχεται στη ντουλάπα σου για να σε κρατήσει ζεστό και στιλάτο.

Θηλιά

Προσθέτει πόντους στο στυλ σου και δόσεις αρρενωπότητας στην εμφάνισή σου, ενώ ταυτόχρονα σε κρατάει ζεστό. Η θηλιά είναι το δέσιμο που σίγουρα αξίζει να επιχειρήσεις με το μάλλινο κασκόλ σου, όταν το κρύο είναι τσουχτερό. Ταιριάζει ιδανικά με το casual ντύσιμο, ειδικά με ένα μεσαίου μήκους τζάκετ, αλλά και με ένα μακρύ πανωφόρι. Σε περίπτωση που επιλέξεις όμως να φορέσεις ένα βαρύ, χοντρό παλτό, προτίμησε ένα πιο ελαφρύ κασκόλ, όπως είναι το κασμιρένιο.

Μία φορά γύρω από το λαιμό

Επίσης ένας απλούστατος τρόπος δεσίματος είναι να κρεμάσεις το κασκόλ έτσι ώστε να είναι το 1/3 από τη μια μεριά και τα 2/3 από την άλλη, κι έπειτα να γυρίσεις το μακρύτερο μέρος γύρω από το λαιμό. Αν σου αρέσει η άνεση, τότε αυτό το δέσιμο σου ταιριάζει γάντι.

Ριχτό

Ο ιδανικός τρόπος για να φορέσεις το κασκόλ, όταν η περίσταση απαιτεί να βάλεις τα καλά σου. Πέρασέ το γύρω από το λαιμό και κρύψε τις δύο άκρες μέσα στο σακάκι. Απέφυγε να επιλέξεις ένα μάλλινο ή ένα με prints κασκόλ. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα μονόχρωμο κασμιρένιο, που θα δένει αρμονικά με τις αποχρώσεις του κοστουμιού σου και θα χαρίσει στυλ περασμένων δεκαετιών στην εμφάνισή σου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn