Εχασε 2-0 απο τον Ηλυσιακό ο ΠΑΣ Κόρινθος

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Tην τέταρτη ήττα της σημείωσε το απόγευμα στο γήπεδο του Ηλυσιακού ο ΠΑΣ Κόρινθος. Η ομάδα του Γιάννη Βασιλόπουλου προσπάθησε και στα 90′ λεπτά για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το τελικό σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Ηλυσιακού με δύο τέρματα που σημείωσε στο 22′ και το 72′ λπετό ο Μάλτσι.

Ολα τα αποτελέσματα

 

Αιολικός-Θύελλα Καμαρίου 4-2
ΣΚΟΡΕΡ: 42′, 61′ Βουτσιώτης, 86′ Λαμπράκης, 90′ Παλαμούτσης – 21′ Ρέτζο, 63′ Ζανελάρι

Χορταστικό παιχνίδι διεξήχθη στη Λέσβο, με τον Αιολικό να παίρνει τη νίκη με 4-2 επί της Θύελλας Καμαρίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρέτζο στο 20ο λεπτό, με τον Βουτσιώτη να απαντά με δύο τέρματα για το 2-1. Ο Ζανελάρι έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα, αλλά με γκολ των Λαμπράκη και Παλαμούτση στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες.

Αιολικός (Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Ταχιάς, Βάλιος, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης, Σεφουλάϊ, Λαμπράκης
Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Γελαδάρης, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτζής, Αργυρίου, Ζανελάρι, Μαυρομάτης

Πανθηραϊκός – Άγιοι Ανάργυροι 0-0 (12:00)

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν ο Πανθηραϊκός με τους Αγίους Αναργύρους. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους εννέα βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στους 12.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Σιλεβίστας): Διαμαντής, Χουζούρης, (46′ Κωλέτσης), Μπιρμπίλι, Λούκας, Κόντι, Κονσταντίνοφ (63 Βλάχος), Γαϊδαρτζής, Παληγεώργος, Ντούμος, Γκίκας, Αγοραστός.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σταυριανός): Χανιώτης, Οικονόμου, Μανδύλης, Ανδρέου, Μεταλλινός, Μαρτίνος (90′ Χρόνης), Νταουτάι (84′ Σκούμας), Γκεμίσης, Κολλάς, Δωροβίνης (77′ Τουλουβασίλης), Καζβιρόπουλος (59′ Ζαχαρος).

Χαραυγιακός – Άγιος Ιερόθεος 0-0

Βαθμούς μοιράστηκαν ο Χαραυγιακός με τον Άγιο Ιερόθεο, σε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν ορισμένες ευκαριίες να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ηλυσιακός – ΠΑΣ Κόρινθος 2-0


Αιγάλεω – Καλλιθέα 1-0 

ΣΚΟΡΕΡ: 67′ Φαρινόλα

Το γκολ τουΦαρινόλα στο 67ο λεπτό ήταν αρκετό για το Αιγάλεω ώστε να φτάσει στην έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Καλλιθέα παρέμεινε χωρίς τρίποντο, ωστόσο, η εμφάνισή της άφησε υποσχέσεις.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Καλύβας): Ασημέλλης, Τσαφταρίδης, Παγκάκης (87′ Ζουμπουλάκης), Παπαζαχαρίας, Παπασάββας, Μαρής, Ραχήμ (59′ Ντιρμίσι), Γουνδουλάκης (90+2′ Βιδάλης), Βέρμπης, Μπέλερης, Φαρινόλα (73′ Μπατής)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου (75′ Γκέτσι), Ευαγγέλου, Τσώνης, Μάκος, Καντέ, Χαρίτος (89′ Μήλλιος), Νικολακάκης, Κιλαμπούλα, Σοφιάνης, Μακρυγιάννης (85′ Βασιλειάδης)

ΑΟ Χαλκίς – Απόλλων Ερέτριας 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: (14′ Ντάμπος, 22′ Παπαδάκης, 40′ Βέργος, 84′ Παλαιολόγος / 19′ Κοντός)

Καταιγιστικός ήταν ο ΑΟΧ κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας, του οποίου επικράτησε με 4-1. Το σκορ άνοιξε ο Ντάμπος έπειτα από μπαλιά του Γιαλαμίδη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν λίγο αργότερα με τον Κοντό. Η χαρά τους κράτησε μόλις για τρία λεπτά, με τον Παπαδάκη να νικά με διπλή προσπάθεια τον Μπασινά για το 2-1. Το 3-1 έκανε ο Βέργος και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παλαιολόγος.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Λύκος): Σταυριανός, Δούλος, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπουζούρας, Βέργος (85′ Σπυριδάκης), Ντάμπος, Παπαδάκης (67′ Παλαιολόγος), Πατερίτσας (74′ Πλούμης), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης (77′ Σταματούκος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Βαλκάνος): Μπασινάς (46′ λ.τρ. Ναβροζίδης), Μετσανάι, Ρούσσος, Βαλκάνος, Κοντός, Καλοχωρίδης, Μπαλόζι (36′ λ.τρ. Σμπιλήρης), Ντουλάβέρης, Μώρος (42′ λ.τρ. Κορακιανίτης), Τόρα, Αμαραντίδης.

Η βαθμολογία

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn