Προβληματισμός για εμφράγματα την ώρα που μάζευαν ελιές

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θορυβημένο είναι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου το τελευταίο δεκαήμερο, εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων καρδιακών επεισοδίων -κυρίως εμφραγμάτων- σε ανθρώπους 55-60 ετών που είναι στα λιοστάσια.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Όπως τόνισε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο καρδιολόγος Τάκης Αντωνακόπουλος, την τελευταία εβδομάδα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις διακομιδής πολιτών που υπέστησαν έμφραγμα την ώρα που μάζευαν ελιές, γεγονός που προκαλεί ανησυχία όσο εντείνεται η ελαιοσυγκομιδή…

«Σχεδόν σε κάθε εφημερία έχουμε κι από ένα έμφραγμα. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας γύρω στα 60, ετεροδημότες, οι οποίοι έχουν κατέβει για την ελαιοσυγκομιδή. Επειδή τα συμβάντα είναι αυξημένα την τελευταία εβδομάδα, θέλω να επισημάνω ότι είναι καλό να υπάρχει ένας προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος προτού κάποιος μεταβεί σε λιοστάσι. Πρέπει να έχουμε πάντα επίγνωση του κινδύνου που ελλοχεύει από την υπερκόπωση ή από κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να αγνοούμε. Οι αγροτικές εργασίες είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και οφείλουμε να μην αμελούμε την υγεία μας», δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn