Ξέφυγε 5 βαθμούς η Κόρινθος ’06 απο τους μνηστήρες της!

0
51
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με την άκρως ενδιαφέρουσα 7η αγωνιστική , συνεχίστηκε σήμερα Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθία . Από τους οκτώ αγώνες του προγράμματος οι έξι  ήσαν τοπικά ντέρμπι.

Στο ντέρμπι της Κορίνθου , στο ΔΑΚ, στην κοινή τους έδρα, η πρωτοπόρος  Κόρινθος 2006 (ως γηπεδούχος) επικράτησε με 2 – 0 του συμπολίτη της Αγίου Γεωργίου, σημειώνοντας το 7Χ7 στο πρωτάθλημα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι με τη νίκη της αυτή η ομάδα της 2006, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κορινθίας, καθώς ξέφυγε στους +5 βαθμούς μετά την εντός έδρας ήττα του Πέλοπα Κιάτου με 0 – 1 από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Την ομάδα του Κιάτου ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση ο ΑΟ Ζευγολατιού που επέστρεψε στις νίκες όπου πέρασε «αέρας» με 4 – 0 από το Πετρί επί της τοπικής Θύελλας , ο Τενεάτης Αθικίων με το 1 – 0 επί του Σαρωνικού , στο Γαλατάκι και ο ΑΟ Λουτρακίου που νίκησε με το ίδιο σκορ τους Αγίους Θεοδώρους.

Στο Ξυλόκαστρο , ο Πανκαμαριακός επανήλθε στις νίκες όπου επικράτησε με 3 – 0 επί του Αστέρα Δερβενίου, στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας.

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 έληξαν οι αγώνες του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με τον ΠΑΣ Κλένια  και της Ελλάδος Βέλου με τον Παννεμεατικό.

Η 7η αγωνιστική

Α.Σ. Κόρινθος 2006 – Αγ. Γεώργιος 2 – 0
Πέλοπας Κιάτου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 – 1
Πανκαμαριακός – Αστέρας Δερβενίου 3 – 0
ΑΟ Λουτράκι – Αγ. Θεόδωροι 1 – 0
Σαρωνικός Γαλατακίου – Τενεάτης Αθικίων 0 – 1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – ΠΑΣ Κλένια 2 – 2
Θύελλα Πετρίου – ΑΟ Zευγολατιού 0 – 4
Ελλάς Βέλου – Παννεμεατικός 2 – 2

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn