Καρασάββας | Κανονικό μουσείο και όχι αποθήκη στον Συνοικισμό!

0
106
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η αγορά του κτιρίου της πρώην Συνεταιριστικής τράπεζας, πιστώνεται θετικά στον δήμο Κορινθίων και στον δήμαρχο.
Αυτό όμως που προκαλεί ανησυχία είναι η βιαστική πρόθεση του δημάρχου, να ικανοποιήσει προεκλογικά μία υπόσχεση, που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Το μουσείο για τις χαμένες πατρίδες.
Ετσι έχει αποφασίσει στο κτίριο, να κάνει και εκθετήριο κειμηλίων, απο τους Μικρασιάτες πρόσφυγες…!
Το κτίριο αγοράστηκε για να καλύψει τις ανάγκες της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης.
Οσο καλή διάθεση και αν έχει κανείς δύσκολα, θα μπορέσει να συνδυάσει, σωλήνες, μούφες και λοιπά υλικά με την μνήμη, τον πολιτισμό και τα κειμήλια.
Οι Μικρασιάτες διακινούνται ένα κανονικό μουσείο και όχι μία πρόχειρη λύση ανάγκης, που στην ουσία, υποβαθμίζει την αξία και της μνήμης και των ιστορικών κειμηλίων.
Είναι λάθος του δημάρχου, αυτή η σκέψη και κατα την ταπεινή μας γνώμη υποτιμά την ιστορική προσφορά των Μικρασιατών στην πόλη της Κορίνθου.
Το μουσείο που θέλουν οι πρόσφυγες πρέπει να είναι κομμάτι της ζωής της Συνοικίας και να έχει διαδραστική συμμετοχή στην κοινωνική ζωή.
Δεν είναι θέμα αντιπολίτευσης στον δήμαρχο, αλλά θέμα ουσίας και ιστορίας.
Είναι θέμα τιμής στους χιλιάδες πολίτες του Συνοικισμού και πρέπει να υλοποιηθεί η σωστή υπόσχεση που είναι η δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου μουσείου, στην περιοχή για να στεγαστεί ζωναντή η μνήμη.
Το κτίριο της Συνεταιριστικής, όσο και αν είναι φουτουριστικό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ικανοποιήσει αυτή την απαίτηση και θα γίνει στην πράξη μία κρύα…αποθήκη κειμηλίων.
Μουσείο δεν θα γίνει ποτέ.
Ισως η Μικρασιατική στέγη να δεχθεί την πρόταση του δημάρχου, πιθανολογώντας ότι απο το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα, αλλά κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ιστορία και την μεγάλη πορεία της Συνοικίας.
Οσοι αγαπούμε τον Συνοικισμό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό.
Θέλουμε και θα κάνουμε το μουσείο, αντάξιο της ιστορίας και της προσφοράς των Μικρασιατών και όλων των προσφύγων του Συνοικισμού…!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn