Ηχούν βουλευτικές σειρήνες για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου!!!!!

0
21

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η ΝΔ, βρίσκεται σε πορεία αυτοδυναμίας, η οποία θα κριθεί σε λεπτομέρειες και σε νομούς, που αποτελούν βαρόμετρο.

Στην οδό Πειραιώς ξέρουν ότι η τετραεδρική Κορινθία, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και επιθυμούν διακαώς την εκλογή 3 βουλευτών με όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό.

Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα σε λίγους μήνες έχει επισκεφθεί τον νομό ο πρόεδρος του κόμματος δύο φορές. Στην τελευταία επίσκεψη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε να συγκροτηθεί το δυνατότερο ψηφοδέλτιο στην Κορινθία, από πρόσωπα που δεν θα κλείσουν απλά την λίστα αλλά θα διαμορφώσουν κλίμα μεγάλης επιτυχίας.

Τα βλέμματα των επιτελών του Μητσοτάκη, έπεσαν πάνω στον μοναδικό θεσμικό εκπρόσωπο που έχει αυτή την στιγμή το κόμμα στην ΝΔ και που ανταποκρίνεται πλήρως στην ανανέωση που ζητά ο πρόεδρος αλλά και στα κοινωνικά κριτήρια που έχει θέσει.

Αυτοδημιούργητος, άνθρωπος της αγοράς, νέος και χωρίς να έχει πάνω του βαρίδια.

Έτσι ξεκίνησε η ισχυρή πίεση στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, να μπει στο ψηφοδέλτιο, στην λογική ότι με τον Δήμα και τον Ταγαρά μπορούν να αποτελέσουν την απαραίτητη  εκλογική δύναμη, για να μην χαθεί έδρα στην Κορινθία.

Μένει να δούμε αν ο Παναγιώτης Πιτσάκης, αφήσει την ασφάλεια της επιτυχίας που έχει καταφέρει στο Επιμελητήριο και μπει στην μεγάλη εκλογική μάχη.

Για την ώρα είναι διστακτικός αλλά στην πολιτική ποτέ δεν λες ποτέ και δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να πει όχι, όταν απέναντι του θα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος.

Εντελώς αβέβαιο…!