Για την Οινική Πελοπόννησο η συνάντηση του Wine Club Θεσσαλονίκη

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη οινοπαραγωγός περιοχή της Ελλάδας. Τα ψηλά της βουνά τη χωρίζουν σε μικρές ζώνες με διαφορετικό οικοσύστημα που προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα κρασιών με ενδιαφέρουσα πολυμορφία σε χρώματα, αρώματα και γεύσεις.

Η επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96 είναι αφιερωμένη στην «Οινική Πελοπόννησο».  Οι συμμετέχοντες θα περιπλανηθούν νοερά σε αμπελώνες και οινοποιεία, ενώ κλασσικές ετικέτες, καινούριες προτάσεις, πειραματικές οινοποιήσεις… ο,τιδήποτε έχει να επιδείξει ο πελοποννησιακός αμπελώνας θα σερβιριστεί στο ποτήρι μας.

Η πρόκληση αυτής της γευστικής δοκιμής είναι να διηγηθεί την ιστορία και την ποικιλομορφία των οινικών στυλ της Πελοποννήσου – αλλά μόνο με 12 κρασιά.

Οι αμπελώνες της Πελοποννήσου σε νούμερα

221.900 στρέμματα αμπελώνων: το 32% του ελληνικού αμπελώνα

8.246.000 HL κρασιού: το 31% της συνολικής ελληνικής οινικής παραγωγής

10 ζώνες Π.Ο.Π. και 24 ζώνες Π.Γ.Ε.

180 οινοποιεία

Οδηγός η χημικός-οινολόγος-δημοσιογράφος οίνου Μαρία Νέτσικα την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, στις 20.00.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με την εμπεριστατωμένη εισήγηση και θα συνεχιστεί με την τυφλή γευστική δοκιμή πελοποννησιακών κρασιών.

Θα συμμετέχουν ο οινολόγος και οινοποιός Γιάννης Παρασκευόπουλος από τη Γαία Οινοποιητική και ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ Στέφανος Κουνδουράς.

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2018 – 2019 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Το Wine Club THESSALONIKI ’96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, διανύει την 23η χρονιά λειτουργίας του. Συνδυάζοντας την προσεκτική οργάνωση και συνέπεια μέσα στον χρόνο, τη σωστή οινική εκπαίδευση και ενημέρωση από επιστήμονες με τη φιλική ατμόσφαιρα, συνεχίζει να συγκεντρώνει τους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση της Βόρειας Ελλάδας, να διευρύνει τις οινικές τους γνώσεις, να ικανοποιεί τις αναζητήσεις τους.

Το rendez-vous είναι μηνιαίο (9 συναντήσεις ετησίως), με παρουσιάσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών και αποσταγμάτων.

Wine Club THESSALONIKI ’96

Καρυωτάκη 5

546 45 Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312

www.wineplus.gr

e-mail: info@wineplus.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn