“Τελικά τι σημαίνει Ελληνας;” | Μία τραγική ιστορία

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Καθηγητής Λυκείου της Καβάλας περιγράφει τη συγκίνηση των καθηγητών όταν προσφυγόπουλα, ζήτησαν να συμμετέχουν στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, λέγοντας ότι είναι υποχρέωσή τους προς το σχολείο και τη χώρα που τους φιλοξενεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθηγητή, την ίδια ώρα Ελληνες μαθητές έβαζαν λυτούς και δεμένους για να μην συμμετέχουν στην παρέλαση.

Το κείμενο που ανάρτησε ο καθηγητής Δ. Λυμπεράκης στο Facebook αναφέρει τα εξής:

«Πριν λίγες ώρες στο 2ο ΓΕΛ Καβάλας: Προσπαθώ με τον γυμναστή του σχολείου, ματαίως, να σχηματίσουμε, από ένα σύνολο 300 μαθητών, δύο τμήματα παρέλασης αγοριών και κοριτσιών, συνολικά 65 παιδιά… οι δικαιολογίες των δικών μας παιδιών απίστευτες, προκειμένου να αποφύγουν την παρέλαση… τα τηλέφωνα των γονιών, για να υπερασπιστούν το δικαίωμα των κανακάρηδων στη μη παρέλαση, βροχή!!!

Κι εν μέσω ύβρεων και απειλών ένθεν κακείθεν εμφανίζονται 5 προσφυγόπουλα από τη Συρία -μαθητές μας της Α΄τάξης ( από τα 16 που φοιτούν) και μου δηλώνουν, μέσω του Αχμέτ που γνωρίζει ελληνικά σπαστά, ότι ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, διότι είναι υποχρέωσή τους προς το σχολείο και τη χώρα που τους φιλοξενεί… Απόλυτη σιγή των υπολοίπων πιτσιρικάδων, συγκίνηση δική μας, δώρο στην απογυμνωμένη από ανθρωπιά και φιλοπατρία καθημερινότητά μας… χαρισμένη η εμπειρία μας στους Ελληναράδες του πληκτρολογίου που καλλιεργούν τον φόβο και τη μισαλλοδοξία, ποντάροντας στην ημιμάθεια… Τελικά τί σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ;»

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας Σωτήρης Τότης, ο οποίος μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο Πρωινή 93.7 τόνισε πως το περιστατικό είναι μεμονωμένο.

«Ενημερώθηκα για το θέμα, συνομίλησα και με το συνάδελφο που έκανε την ανάρτηση. Στο συγκεκριμένο σχολείο καταγράφεται άρνηση εκ μέρους κάποιων μαθητών, που ισχυρίζονται ότι θα λείπουν σε ταξίδι το Σαββατοκύριακο, ανήμερα δηλαδή της 28ης Οκτωβρίου. Θεωρώ ότι το περιστατικό είναι μεμονωμένο ή ότι πρόκειται για σύμπτωση. Ρώτησα σε άλλα γυμνάσια και λύκεια και πουθενά δεν παρατηρήθηκε παρόμοιο πρόβλημα. Επίσης, δεν υπάρχει πρόβλημα εάν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου συμμετέχουν και πρόσφυγες μαθητές».

Από την πλευρά ο καθηγητής που έκανε την αρχική ανάρτηση στο Facebook τόνισε πως το πρόβλημα δεν προκύπτει ως κεραυνός εν αιθρία και πως η άρνηση των μαθητών είναι φαινόμενο που παρατηρείται χρόνια.

«Το πρόβλημα που περιέγραψα δεν προκύπτει ως κεραυνός εν αιθρία. Η άρνηση των μαθητών, η απροθυμία τους να λάβουν μέρος στην παρέλαση παρατηρείται εδώ και δέκα περίπου χρόνια. Δεν είναι σωστό να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί», τόνισε ο καθηγητής.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn