Γ’ Εθνική | Χαλκίδα – ΠΑΣ Κόρινθος 1-0

0
77
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Ευβοιώτες, επί των νεοφώτιστων Κορίνθιων. Σε ένα ματς που οι Χαλκιδαίοι είχαν την ουσία, επικράτησαν με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, το 1-0 διαμόρφωσε ο Βέργος, στο 62’ της αναμέτρησης.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Ευβοιώτες, επί των νεοφώτιστων Κορίνθιων. Σε ένα ματς που οι Χαλκιδαίοι είχαν την ουσία, επικράτησαν με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, το 1-0 διαμόρφωσε ο Βέργος, στο 62’ της αναμέτρησης.

Λογαριασμό με τις νίκες άνοιξε ο ΑΟ Χαλκίς απέναντι στην Κόρινθο στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας της Εύβοιας στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας (για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής).

Ο ΑΟΧ ήταν …Χαλκιδάρα και άξιζε 100% τη νίκη, με το χρυσό γκολ να πετυχαίνει ένας αμυντικός μέσος, ο Βέργος, από στημένη μπάλα.

Ο ΑΟΧ έπαιξε με τον Σταυριανό κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Χολέβα, Σχίζα, Νυφαδόπουλο, Μπουζούρα, στο κέντρο τους Βέργο, Γιαλαμίδη και Ντελέκο, στα φτερά τους Ντάμπο και Βλάχο και φορ τον Πλουμή.

Ο ΑΟΧ από το πρώτο λεπτό είχε την κατοχή και κυκλοφόρησε την μπάλα και στο 10′ έχασε την πρώτη καλή φάση μετά από σουτ του Ντελέκου.

Λίγο αργότερα νέο καλό σουτ του Πλουμή εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Μετά το 20′ ο ΑΟΧ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και να διασπάσει την μαζική άμυνα της Κορίνθου.

Ο,τι έκανε η ομάδα της Εύβοιας περιοριζόταν περιμετρικά της περιοχής, με αργό τέμπο και τους Κορίνθιους να χαλάνε την …τρίτη πάσα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μία φορά στο 40′ μετά από φάουλ και κεφαλιά του Μαναργιώτη άουτ.

Στο β’ ημίχρονο η Κόρινθος προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, αλλά ο ΑΟΧ της έκοψε τον βήχα πολύ γρήγορα με επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στο 52′ από κόρνερ του Ντελέκου, κεφαλιά “πάρε-βάλε” του Βέργου πέρασε άουτ.

Στο 58′ από πάσα του Μπουζούρα στον Ντάμπο, ο δεύτερος έβγαλε τη σέντρα, κεφαλιά του Πλουμή, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Χαραλαμπίδης με κοντινό σουτ την έστειλε άουτ.

Η τρίτη φάση για τον ΑΟΧ στα καρέ της Κορίνθου ήταν και η φαρμακερή για την “Μπάρτσα”.

Ο Μπουζούρας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Βέργος με φοβερό σουτ-προβολή …τίναξε τον ουρανό των διχτύων της αντίπαλης εστίας για το 1-0.

Στο τελευταίο ημίωρο ο ΑΟΧ έχασε σε αρκετά σημεία το κέντρο και οπισθοχώρησε, με την Κόρινθο να ανεβαίνει ψηλά, χωρίς ωστόσο να απειλήσει σοβαρά την εστία του Σταυριανού.

Μετά το τέλος του ματς παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν τη σημαντική νίκη.

Στο Στάδιο  βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι της Χαλκίδας και περίπου 25 φίλοι της Κορίνθου που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί.

Ο κόσμος του ΑΟΧ ήταν “παγωμένος” στην αρχή, αλλά μπήκε στην μπρίζα με την καλή απόδοση της ομάδας και βοήθησε τους παίκτες του Δημήτρη Λύκου.

Διαιτησία: Γκάμαρης (Αθήνα), Κοττόρος (Δωδ/νησα), Τζίκας (Αθήνα).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Χολέβας, Νυφαδόπουλος, Μπουζούρας, Σχίζας, Βέργος, Ντάμπος (78′ Πατερίτσας), Γιαλαμίδης (61′ Μπερίσα), Πλουμής (81′ Μπασινάς), Ντελέκος, Βλάχος (56′ Χαραλαμπίδης).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Λουτριώτης, Παπανικολάου, Γάλλας, Λαμπρογιώργος, Βελέντζας, Παϊκόπουλος (70′ Ροσιάν), Ντος Σάντος, Σίδερης, Μαναργιώτης, Τορεζάνι, Ατματζίδης (85′ λ.τρ. Καρβέλης).

Τα αποτελέσματα

7ος όμιλος

Θύελλα Καμαρίου – Χαραυγιακός 3-1

Άγιος Ιερόθεος – Πανθηραϊκός 4-3

Αιολικός – Καλλιθέα 2-1

Αιγάλεω – Απόλλων Ερέτριας 3-0

ΑΟ Χαλκίς – ΠΑΣ Κόρινθος 1-0

Ηλυσιακός – Άγιοι Ανάργυροι 0-0

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn