Εκτακτη ενίσχυση στο Ξυλόκαστρο για την πλημμύρα

0
126
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

2,6 εκατ. ευρώ συνολικά στους δήμους Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, Ιστιαίας Αιδηψού, Άργους Μυκηνών, Κυθήρων, Πόρου και Λοκρών, για την αποκατάσταση των καταστροφών από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα

Νέες χρηματοδοτήσεις για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σαββατοκύριακου, ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών, ανταποκρινόμενο άμεσα στα αιτήματα που υπέβαλαν οι δήμοι Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, Ιστιαίας Αιδηψού, Άργους Μυκηνών, ΚυθήρωνΠόρου και Λοκρών. Οι έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 2.620.000,00 ευρώ, κρίνονται απαραίτητες για τις εργασίες αποκατάστασης των βασικών υποδομών που επλήγησαν. Οι υπηρεσίες του Υπουργείου βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους Δήμους της χώρας που επλήγησαν και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άμεσα στα αιτήματά τους.

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενισχύθηκε με 400.000 ευρώ ενώ για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία ενισχύθηκε με 150.000 ευρώ. Το συνολικό ύψος της ενίσχυσης ανέρχεται σε 550.000€.

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn