ΚΙΝΑΛ | Ερώτηση για τα 95 ακίνητα της Κορινθίας στην Βουλή

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με ερώτηση του στον αρμόδιο Υπουργό, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου αναδεικνύει το θέμα και ζητά να απαντηθούν:

Ποια είναι τα 95 δημόσια ακίνητα από το Νομό Κορινθίας που εκχωρούνται στους δανειστές;

-Εάν ζήτησε ή σκοπεύει ο Yπουργός να ζητήσει τη γνώμη των τοπικών κοινωνιών;

-Εάν προτίθεται να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του;

Τέλος ζητά αναλυτική ενημέρωση για όλα τα στοιχεία που αφορούν τα 95 δημόσια ακίνητα στο Νομό Κορινθίας που εκχωρούνται κρυφά από την τοπική κοινωνία στο Υπερταμείο με απαίτηση των δανειστών.

Αναλυτικά το κείμενο:

Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΕ

Προς:

-Υπουργό Οικονομικών,κ.Ε.Τσακαλώτο,

Θέμα: «Ποια είναι τα 95 Δημόσια ακίνητα στο Νομό Κορινθίας,
που εκχωρούνται κρυφά από την τοπική κοινωνία στο Υπερταμείο
με απαίτηση των δανειστών;»                                        

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια από τις πιο καταστροφικές αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (Ε.Ε.ΣΥ.Π.) για 99 χρόνια, ως εγγύηση αποπληρωμής του χρέους.

Η διοίκηση του Υπερταμείου, που βρίσκεται κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των δανειστών, δεν αρκέστηκε στην περιουσία που μέχρι πρόσφατα της είχε εκχωρηθεί, αλλά ζήτησε με επιστολή της, στις 14 Ιουνίου 2018, να μεταφερθούν στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» που είναι θυγατρική του εταιρεία, άλλα 10.119 ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου.

Η Κυβέρνηση έσπευσε να υλοποιήσει την απαίτηση του Υπερταμείου και με την αριθμ. ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ  Β’ 2320 / 19-6-2018) μεταβίβασε στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. 10.119 ακίνητα, κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ. και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια μέρα εκδόθηκαν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής η εξουσιοδότηση προς τον Υπουργό Οικονομικών (απόφαση 86 ΦΕΚ Β’ 2317/19-6-18) και το σχετικό ΦΕΚ για τη μεταβίβασή τους, όπου τα 10.119 ακίνητα αναφέρονται μόνο με τον Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ), χωρίς καμία περιγραφή της θέσης, της έκτασης, της χρήσης, και των λοιπών τους στοιχείων, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις αντιδράσεις.

Από αυτά, 95 ακίνητα είναι στο Νομό Κορινθίας και επειδή η Κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, ενήργησε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Τοπικών Κοινωνιών που χρησιμοποιούν, αξιοποιούν ή διεκδικούν προς αξιοποίηση τα συγκεκριμένα ακίνητα.

Ερωτάσθε κ.κ Υπουργέ:

Ποια είναι τα 95 δημόσια ακίνητα από το Νομό Κορινθίας που εκχωρούνται στους δανειστές;

-Ζητήσατε ή σκοπεύετε να ζητήσετε τη γνώμη των τοπικών κοινωνιών;

-Προτίθεστε να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας;

Και παρακαλείσθε να καταθέσετε για την ενημέρωση της Βουλής και των πολιτών:

Αναλυτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν τα 95 δημόσια ακίνητα στο νομό Κορινθίας, που εκχωρούνται κρυφά από την τοπική κοινωνία στο Υπερταμείο με απαίτηση των δανειστών.

Ο ερωτών Βουλευτής

Βασίλης Κεγκέρογλου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn