Μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της τοπικής ΝΔ;

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην ΝΔ της Κορινθίας υπάρχει μεγάλη γκρίνια..
Οσο περνούν οι ημέρες και οι μήνες η γκρίνια αυτή μεγαλώνει περισσότερο.
Στον δήμο Κορινθίων η προσπάθεια του κ.Βασίλη Νανόπουλου να περάσει μέσα απο φιλικά του μέσα ενημέρωσης την τάχα σκληρή συσπείρωση της τοπικής ΝΔ, δημιούργησε έντονο εκνευρισμό, στους άλλους τοπικές ομάδες, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.
Το ίδιο συμβαίνει και στα περιφερειακά θέματα.
Περιφερειακός σύμβουλος, κινείται και λειτουργεί ως ήδη χωρικός αντιπεριφερειάρχης, προκαλώντας αφόρητο εκνευρισμό στους υπολοίπους, που έχουν ήδη ενημερώσει τον Πέτρο Τατούλη.
Μία πιθανή σύγκρουση του κόμματος με την ομάδα Τατούλη θα δημιουργήσει πολλές και περίεργες καραμπόλες.
Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά στην Κορινθία και ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα του νομού που είναι το κέντρο των εξελίξεων.
Αυτή την στιγμή στην Κορινθία το κόμμα της ΝΔ ουσιαστικά έχει έναν θεσμικό παράγοντα που έχει ουδετερότητα και πάνω του μπορεί να συνθέσει.
Είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Παναγιώτης Πιτσάκης, τον οποίο εκτιμά και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απο τον χειρισμό που έκανε ο Κορίνθιος την περίοδο κρίσης στον επιμελητηριακό χώρο.
Η ουσιαστική ουδετερότητα Πιτσάκη απέναντι σε όλες τις “αντιμαχόμενες” πλευρές εκ των πραγμάτων έχει κάνει τον θεσμικό του ρόλο και πολιτικό.
Ξεπερνώντας ακόμα και την θεσμική εκτροπή του κ. Νανόπουλου, να καλέσει σε ομιλία στην Κόρινθο τον αντιπολιτευόμενο στην επιμελητηριακή παράταξη της ΝΔ…προσπαθεί να κρατά ανοικτές τις γέφυρες επικοινωνίας των κομματικών στελεχών και στον δήμο αλλά και στην περιφέρεια.
Είναι απο τους ελάχιστους που δηλώνει καθαρά και παντού την κομματική του ταυτότητα και δεν κάνει δηλώσεις του τύπου…”δεν θέλουμε τα κόμματα” ή “είμαστε εντελώς ανεξάρτητο锨…
Στον κ.Πιτσάκη τον τελευταίο καιρό προστρέχουν κομματικά στελέχη όλων των βαθμίδων που είτε ζητούν πρόσβαση στα κεντρικά του κόμματος είτε επιδιώκουν να μην δημιουργηθεί διάσπαση.
Ουσιαστικά είναι ο ισχυρότερος αυτή την στιγμή θεσμικός παράγοντας της ΝΔ στον νομό Κορινθίας, ο οποίος και δεν θέλει να εμπλακεί στις αντιπαραθέσεις.
Για να μην αγωνιούν πολλοί να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κ.Πιτσάκης έχει αποκρούσει όλες τις πιέσεις που έχει δεχθεί απο επιχειρηματίες και κοινωνικούς παράγοντες αλλά και απο την Αθήνα να ασχοληθεί με τον δήμο Κορινθίων ως λύση ενωτική.
Ο ρόλος του στο επιμελητήριο και στο επιχειρείν θεωρεί ότι αυτή την στιγμή είναι σημαντικότερος απο το να γίνει μέρος ενός προβλήματος.
Είτε μιλά με την Αθήνα, είτε μιλά με τα τοπικά στελέχη, υπερτονίζει την σημασία της ενότητας και πάνω σε αυτή δουλεύει παράλληλα με την μεγάλη έκθεση που ετοιμάζεται.
Λειτουργεί συνθετικά πολιτικά στο εσωτερικό της τοπικής ΝΔ ακόμα και όταν δέχεται αήθεις επιθέσεις απο κομματικά στελέχη, γιατί όπως λέει η ενότητα της παράταξης θα πάει μπροστά την τοπική κοινωνία και αυτό θα είναι εξαιρετικά καλό και για τους επιχειρηματίες, που δεν τους νοιάζουν οι προσωπικές στρατηγικές του καθενός αλλά η πρόοδος.
Οι πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ημέρες θα κληθεί στην οδό Πειραιώς για να αναλάβει ρόλο εγγυητή της ενότητας του κόμματος στον νομό και να καταθέσει τις απόψεις του για πρόσωπα και επιλογές…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn