Παπακυριάκος σε Μανάβη | “Είσαι πολιτικό…ΤΙΠΟΤΑ και ΚΕΝΟ”

  0
  31

  Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος, που οδηγεί ακόμα και τους σιωπηλούς σε μεγάλα ατοπήματα.

  Σήμερα ο δήμαρχος του Βέλου εγκατέλειψε το κουστούμι, του καλού και νοικοκυρεμένου ανθρώπου και φόρεσε αυτό του λαϊκιστή, προκειμένου να απαξιώσει τον πολιτικό του αντίπαλο Θανάση Μανάβη.

  Με πρωτοφανή τρόπο και μισαλλοδοξία, επειδή του άσκησε κριτική για την πεζοδρόμηση της πλατείας του Ζευγολατιού…

  Με μία ασυνάρτητη…ανάρτηση του στο facebook, το οποίο ανακάλυψε μόλις πριν 3 μήνες, αποκαλεί τον Θανάση Μανάβη “τίποτα” και “κενό” και για να μην τρέχει στα δικαστήρια κοτσάρει και την λέξη πολιτικό…!

  (Κύριε Παπακυριάκο αν θέλετε να σας διαβάζουμε γράψτε συγκροτημένα τις σκέψεις ή απλά βρίστε για να είναι καταληπτά τα κείμενα σας)

  Μία ανάρτηση πανικού, γεμάτη γλωσσικούς και αυτοδιοικητικούς ασυνάρτητους ακροβατισμούς, που στόχο έχει να πλήξει τα “Λαμπρά” μέσα ενημέρωσης αλλά κύρια να αποδομήσει τον κ.Μανάβη σε προσωπικό επίπεδο, με την σκέψη πιθανόν να του ανακόψει την πορεία.

  Θεωρεί ότι ευτελίζοντας έναν νέο άνθρωπο..ξεσηκώνει τα πλήθη…

  Αφου ο ίδιος επιχαίρει ότι είναι γνώστης του επαγγέλματος του δημάρχου και ο Μανάβης δεν είναι ικανός να καταλάβει ότι είναι το τίποτα ή το κενό.

  Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα.

  Γράφει ο κ.Παπακυριάκος:

  Ο δήμαρχος που επί 8 χρόνια είναι σιωπηλός και διαχειρίζεται τον πιο καθυστερημένο απο πλευράς ανάπτυξης δήμο της χώρας, μπλέκει την Θεία κωμωδία του Δάντη (την διάβαζε απο μωρό), τον Δεσπότη Χαλκιδικής (πιάστο αυγό και κούρευτο) και τον Παράδεισο…!

  Κύριε Παπακυριάκο,

  Έχεις πεδίον δόξης λαμπρό να μας επιτεθείς απευθείας και όχι με μισόλογα για να πάρεις τις απαντήσεις που πρέπει.

  Διότι υπάρχουν ερωτήσεις που δεν θα αποφύγεις να απαντήσεις.

  Και εσύ και κάποιοι συνεργάτες σου.

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ:

  Αμέσως μετά απο ένα δημοσιεύμα σε φιλικό σου μέσο ενημέρωσης εναντίον του Θανάση Μανάβη ΕΔΩΣΕΣ ή ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στον ιδιοκτήτη του μέσου (δύο ημέρες μετά;);;;;;

  Θα ακολούθησουν και άλλες για πυραμίδες, real estate, αναθέσεις σε συνεργάτες και έχει απο όλα ο σάκος. Ο ίδιος σάκος που εσύ χαρακτηρίζεις γελοίο…!

  Αντί για την πολιτική αντιπαράθεση επέλεξες τις προσωπικές επιθέσεις.

  Εσυ διάλεξες γήπεδο…Εσυ άνοιξες την κόλαση…!

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

  Οποιος θέλει να απολαύσει ολόκληρη την ανάρτηση του δημάρχου Βέλου-Βόχας

  πατά απλά ΕΔΩ