Κόρινθος ’06-Παναχαϊκή σήμερα στις 4.30μμ στο στάδιο…!

0
86
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της θα βρεθεί την Κυριακή στις 4.30 το μεσημέριο η Κόρινθος ’06 στο δημοτικό στάδιο.

Θα αντιμετωπίοει την πανίσχυρη φέτος Παναχαϊκή στην Γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα αγώνα με εξαιρετικό ενδιαφέρον απο πολλές πλευρές.

Η Παναχαϊκή έρχεται πάνοπλη και σίγουρη για την πρόκριση όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αχαϊκής πρωτεύουσας:

Η Παναχαϊκή ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας  την Κυριακή αφού θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για την νέα περίοδο.

Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας για την 3η φάση του θεσμού την Κόρινθο 2006 και είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τον επόμενο γύρο.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αφού η Κόρινθος 2006 είναι ομάδα που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για να επιτευχθεί χωρίς προβλήματα ο στόχος της πρόκρισης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.30 το απόγευμα και η Παναχαϊκή αναμένεται να έχει την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων της που θα ταξιδέψουν στην πόλη της Κορίνθου. Η τεχνική ηγεσία φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα της Κυριακάτικης αναμέτρησης και σίγουρα εκτός από τον στόχο της πρόκρισης θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει πρωταθλήματος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn