Τον “έριξαν”… και μετά το έριξαν στις απευθείας αναθέσεις…!!!!

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το 2010, σήκωσαν την σημαία της κάθαρσης στον νέο δήμου Βέλου-Βόχας και κατάφεραν να “ρίξουν” τον Θόδωρο Λαμπρόπουλο, κατηγορώντας τον για αδιαφάνεια και σκιές…
Τα επόμενα χρόνια, για να δικαιολογήσουν την αδράνεια και την απραξία του φόρτωναν κάθε δυνατό αμάρτημα…
Ο επι 25 χρόνια δήμαρχος του Βέλου, που το πήρε κυριολεκτικά χωριό και το μετέτρεψε σε πολιτεία, έχασε περισσότερο κάτω απο το βάρος της κούρασης που έφεραν οι δεκαετίες…είναι η αλήθεια.
Μετά είπαν ότι θα βάλουν νοικοκυριό στον δήμο και δεν θα είναι όπως επί…Λαμπρόπουλου, μετά αφού 8 χρόνια δεν έγινε το παραμικρό, βρήκαν νέο αφήγημα, ότι ενώ ο Λαμπρόπουλος είχε χρέη αυτοί έχουν ταμείο…
Η σύγκριση της σημερινής δημοτικής αρχής του δήμου Βέλου-Βόχας με το ιερό τέρας της αυτοδιοίκησης στην χώρα είναι απαγορευτική και μόνο σαν ιδέα αλλά το επιχειρούν προκειμένου να καλύψουν το τίποτα.
Οταν ο δήμος χρωστούσε τα έργα πήγαιναν σφαίρα και η ποιότητα ζωής των Βελιωτών άλλαζε μέρα με την ημέρα.
Σήμερα δεν έχει μπεί μία πέτρα πάνω στην άλλη, ότι παρέλαβαν χάθηκε και ο δήμος υποχώρησε στις τελευταίες θέσεις των δήμων της χώρας κάνοντας την ζωή κατοίκων αβίωτη.
Να θυμίσουμε ότι ο δήμος πρότυπο σε όλη την Ευρώπη ο δήμος Τρκάλων χρωστά 45 εκατομμύρια ευρώ αλλά όλοι υποκλίνονται στην πρόοδο του…!
Διαφωνείς κ.Παπακυριάκο;
“Εριξαν” στον άνθρωπο που έστησε τον δήμο αλλά οι ίδιοι το έριξαν στις απευθείας αναθέσεις…!!!!
Χρηστή διοίκηση και απευθείας αναθέσεις είναι πράγματα συμβατά;
Νοικοκυριό, χωρίς μελέτες, οργάνωση και έργα υποδομής πάνε ποτέ μαζί;
Σήμερα ο Λαμπρόπουλος, είναι συνειδητά στο περιθώριο και βλέπει τον δήμο πηγαίνει όλο και πιο πίσω…
Μέχρι πότε είναι άγνωστο…
Είναι ένα σημαντικό εν ζωή κεφάλαιο της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας και όχι μόνο της Κορινθίας.
Η εμπειρία του, οι γνώσεις και η σοφία του είναι το πολυτιμότερο εργαλείο που μπορεί να έχει μία δημοτική αρχή η οποία θέλει να ξαναβγάλει στην επιφάνεια ένα δήμο που με πρόσχημα την κάθαρση…αυτοτραυματίστηκε βαριά.
Ο ίδιος ή “Νέστορας της αυτοδιοίκησης” όπως τον αποκαλούσαν την δεκαετία του 2000, παρακολουθεί απο το “Λούξ” την περιοχή του να πηγαίνει όλο και πιο πίσω….
Τελικά η περίφημη “κάθαρση” στον δήμο Βέλου-Βόχας κόστισε περισσότερο απο τα χρέη του δήμου γιατί υποθήκευσε με γενική αδράνεια το μέλλον της περιοχής.
Υ.Γ.: Οφειλόμενη αναφορά σε έναν πολύ σπουδαίο αυτοδιοικητικό άνδρα.
Γ.Λ.
Steet Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn