Εγκρίθηκε η προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών στο Δ.Κορινθίων

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

12 νέες, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές παραδίδει σε λίγο καιρό ο Δήμος Κορινθίων στα παιδιά του. Χθες Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 205.554,00 ευρώ για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Κορινθίων» από το πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2020 – 2021».

Ο Δήμος είχε καταθέσει το αίτημα στις 22 Ιανουαρίου με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής και του αστικού περιβάλλοντος, έτσι ώστε, μετά την αναπλασή τους οι χώροι να συμβάλλουν στην αστική αναζωογόνηση της περιοχής, αποτελώντας πόλο ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Η έγκριση του κονδυλίου έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας που από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε ο δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή για ένα δίκτυο παιδικών χαρών που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Η αρχή έγινε με την παράδοση της πρώτης πιστοποιημένης παιδικής χαράς και για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Γεωργίου Παπανδρέου τον Δεκέμβριο του 2019. Ακολούθησαν παιδικές χαρές σε δημοτικά διαμερίσματα και στην πόλη ενώ σήμερα, με την απόφαση αυτή, μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης ΝΕΕΣ παιδικές χαρές στα εξής σημεία:

Πλατεία Ελ. Βενιζέλου

Άγιος Γεώργιος – ΚΧ Γ 225α

Νεάπολη ΚΧ 702 (πλατεία)

Αγία Άννα ΚΧ Γ 939 (πλατεία Θεάτρου)

Συνοικισμός (πάρκο Πρόνοιας)

Ποσειδωνία Κορίνθου (πλησίον 11ου Νηπιαγωγείου)

Ποσειδωνία (πλησίον παλαιών Εργατικών κατοικιών)

Ποσειδωνία (πλησίον νέων Εργατικών κατοικιών)

Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου

Κοινότητα Στεφανίου

Κοινότητα Μαψού

Αναβάθμιση υφιστάμενης παιδικής χαράς Λεχαίου

«Τα παιδιά μας αξίζουν ασφαλείς, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Γι αυτό εργαζόμαστε, αυτό πετυχαίνουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. «Για την νέα χρηματοδότηση που αφορά την δημιουργία 11 νέων παιδικών χαρών και την αναβάθμιση μιας υφιστάμενης θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν ώστε με αρτιότητα να υποβληθεί ο φάκελος στο Πράσινο Ταμείο και να εγκριθεί.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn