Κίνημα Αλλαγής | Να πληρωθούν άμεσα οι αγρότες της Κορινθίας

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Έξαρχο, συνοδευόμενο από τον υπεύθυνο αγροτικού τομέα του Κινήματος Αλλαγής Μενέλαο Γαρδικιώτη, το μέλος της ΚΠΕ Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη, τον Γραμματέα της ΝΕ Κορινθίας Δημήτρη Αγγελόπουλο, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας Βασίλη Ακράτο, Άγγελο Τσουλούφα, Θεόδωρο Μαυραγάνη και τοπικά στελέχη επισκέφτηκε χθες τον οινοποιητικό συνεταιρισμό Νεμέας, τον αγροτικό συνεταιρισμό Άσσου Κορινθίας και την ΕΑΣ Κορινθίας με σκοπό την ανάδειξη των αγροτικών θεμάτων του Νομού.

Συζήτησαν με τους προέδρους και με μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συνεταιρισμών, με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και με αγρότες. Καταγράφηκαν προβλήματα και παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος Αλλαγής στο αγροτικό με ιδιαίτερες αναφορές στην Κορινθία.

Ο Βασίλης Έξαρχος τόνισε ότι στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε πλήρη επίγνωση των αγροτικών προβλημάτων που έχουν προκληθεί λόγω της αντιαγροτικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και με την σημερινή επίσκεψη διαπιστώσαμε ότι όπως σε όλη την χώρα έτσι και στην Κορινθία οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση, είναι απογοητευμένοι, ασφυκτιούν οικονομικά. Οι φορολογικές επιβαρύνσεις, η μεγάλη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, το υψηλό κόστος της ενέργειας, οι αυξημένες τιμές των αγροτικών εφοδίων, ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τις ελληνοποιήσεις, ο άστοχος φόρος στο κρασί και οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιουργούν ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον και οι αγρότες αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημα των αγροτών της Κορινθίας για έγκαιρη εκτίμηση των ζημιών από τις άκαιρες και υπερβολικές βροχοπτώσεις και για την γρήγορη πληρωμή των αποζημιώσεων στις περιοχές που έχουν δεχθεί ισχυρό πλήγμα.

Επίσης ανάμεσα σε άλλα τονίστηκαν:

* Ανάγκη κατάργησης του ειδικού φόρου στο κρασί, ενός απαράδεκτου αντιαναπτυξιακού, οινοκτόνου νόμου που μόνο προβλήματα δημιούργησε στα σύνολο του αμπελοοινικού τομέα και αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της αμπελοκαλλιέργειας στην χώρα. (Το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την απόφαση 1734 της 3-9-2018, ακυρώνει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn