Ερχονται παραιτήσεις για το βαγόνι που έγινε παλιοσίδερα…!

0
240
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Νίκος Σταυρέλης, έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη, που αφορούσε την κλοπή απο το υπαίθριο θέατρο “Μικης Θεοδωράκης” στα Εξαμίλια ενός βαγονιού του ΟΣΕ που χρησιμοποιούσαν ως καμαρίνια οι  καλλιτέχνες.

Ζήτησε απο τον δήμαρχο να ψάξει και βρει ποιός συνεργάτης του και ποιοί υπάλληλοι έκαναν την κλοπή για να πουλήσουν σε μάντρα τους τόνους σίδερο του βαγονιού.

Το σχετικό βίντεο με την καταγγελία:

Στην καταγγελία αυτή απάντησε ο δήμαρχος αποκρούντας κάθε πιθανή ευθύνη συνεργάτη του ή υπαλλήλων του δήμου.

Ο δήμαρχος πριν απαντήσει έπρεπε να δει από το GPS που έχουν τα οχήματα του δήμου αν πήγαν στον χώρο. Τώρα είναι εκτεθιμένος γιατί έχει πάρει θέση στήριξης που θα αποδειχθεί και θα φαίνεται ότι προσπάθησε να συγκαλύψει το σκάνδαλο.

Το τραγικό είναι ότι δεν ενημέρωσαν τον δήμαρχο ότι τα βαγόνια ήταν δύο….και όχι ένα που τον διαβεβαίωσαν…και έτσι αρχίζουν τα πολλά σοβαρά θέματα. Εδωσε μάλιστα και φωτογραφία, με το ένα βαγόνι,αγνοώντας την ύπαρξη του αλλου…!

Η φωτογραφία μιλά απο μόνη της…!

Ακόμα πιο απλή ερώτηση είναι  τι απέγιναν ο φορτωτής και το φορτηγό του δήμου…Δυστυχώς για τον δήμο, διαλύθηκαν και είναι στο συνεργείο.

Την Δευτέρα, στο δημοτικό συμβούλιο, θα αποδειχθεί ότι οι βεβαιώσεις υπαλλήλων που συμμετείχαν είναι ψεύτικες και το πολιτικό πρόσωπο που οδηγούσε το φορτηγό είναι υπαρκτό…!

Η ιστορία αυτή θα φέρει τσουνάμι εξελίξεων και θα είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα των εκλογών, όπως θα εξελιχθεί.

Οι πάντες πλην του δημάρχου ίσως ξέρουν τα ονόματα των πρωταγωνιστών και ο κ. Σταυρέλης δεν έχει καμία επιλογή πλέον παρά να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία, γιατί αν δεν το κάνει θα εκτεθεί απεριόριστα πολιτικά ο ίδιος και ότι και να πεί στο μέλλον δεν θα έχει αξία.

Εκτός και αν ο εμπλεκόμενος συνεργάτης του δημάρχου προλάβει και παραιτηθεί (έστω και για προσωπικούς λόγους) πριν ξεσπάσει η μπόρα για να διασώσει ότι μπορεί να διασωθεί…!

Αυτή η ιστορία δεν μπορεί πλέον να συγκαλυφθεί με κανένα τρόπο και θα την πληρώσει και ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι που συμμετείχαν…

Το περίφημο βαγόνι πιθανόν να βγάλει δήμαρχο…!

 

Η χιουμοριστική φωτογραφία του πάντα ευρηματικού parakato.gr,  θα αποδειχθεί προφητική…!

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn