Το fast food καταστρέφει το ανοσοποιητικό σου χωρίς να το καταλαβαίνεις

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν κοιμάσαι αρκετά; Καταναλώνεις συχνά αλκοόλ; Σου αρέσει το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό; Όλες αυτές οι καθημερινές συνήθειες θα μπορούσαν να καταστρέψουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα, όμως ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από το fast food.

Πρόσφατη μελέτη από το πανεπιστήμιο της Βόννης έδειξε ότι η τυπική «Δυτική διατροφή» (πολλά κόκκινα κρέατα, ζάχαρη, κορεσμένα λιπαρά και όχι πολλές φυτικές ίνες) μπορεί να «κλονίσει» το ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλώντας φλεγμονή. Η μελέτη συνδέει αυτή τη φλεγμονώδη αντίδραση και με σοβαρές παθήσεις όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις (καρδιακή προσβολή) και ο διαβήτης τύπου 2.

Ακόμα χειρότερα; Οι βλάβες στο ανοσοποιητικό φαίνεται να μην είναι αναστρέψιμες. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ποντίκια για να διαπιστώσουν τι μπορεί να κάνει ο «Δυτικός τρόπος» διατροφής στον οργανισμό τους και μόλις μετά από ένα μήνα διαπίστωσαν πως είχε δημιουργηθεί φλεγμονή.

Όταν όμως επανέφεραν τα ποντίκια στην υγιεινή διατροφή για ακόμη ένα μήνα, η οξεία φλεγμονή υποχώρησε μεν, αλλά ο γενετικός έλεγχος αποκάλυψε μόνιμες αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αν και ο ακριβής μηχανισμός πίσω από αυτή τη διαδικασία μένει να καθοριστεί, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ειδικά για τους γονείς μικρών παιδιών και εφήβων, που συχνά καταναλώνουν φαγητό εκτός σπιτιού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn