Οι μαρινάδες που θα σε κάνουν master του ψησίματος

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για να φτάσεις στην απόλυτη γευστική κορύφωση όταν μιλάμε για κρέας, δύο είναι τα σημεία κλειδιά. Το ένα είναι ασφαλώς η ποιοτική πρώτη ύλη. Το δεύτερο και σχεδόν εξίσου σημαντικό, μια ωραία μαρινάδα.

Η ιστορία του μαριναρίσματος έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ρώμη. Και αν κάποια πράγματα τα ενέκρινε και ο ίδιος ο Ιούλιος Καίσαρας, ποιοι είμαστε εμείς οι κοινοί πληβείοι για να διαφωνήσουμε;

Αν είσαι νέος στο σπορ, πάρε μερικά μαθήματα μαριναρίσματος, ξεκινώντας το quest μέχρι να γίνεις ο ύψιστος ψήστης.

Κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αποτελεί ένα από τα ευκολότερα κρέατα για να μαγειρευτεί. Εξίσου εύκολο όμως είναι και να καταστραφεί κατά τη διαδικασία και να μετατραπεί σε ένα ξηρό και άνοστο πράγμα. Για το απόλυτο κοτόπουλο λοιπόν, είτε σε κομμάτια είτε ολόκληρο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παρακάτω μαρινάδα, που το κρατά ζουμερό, προσθέτοντάς του μπόλικη γεύση.

Υλικά (για 1 κούπα): 1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό λεμονιού, 1/2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι, 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι, 1/2 κ.γ. χοντρό αλάτι, ξύσμα λεμονιού (περίπου 4 λωρίδες), 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1/4 φλιτζανιού φρέσκο βασιλικό ή κόλιανδρο ή άνηθο ή ρίγανη ή μίγμα αυτών, 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο.

Προετοιμασία: Βάζεις το χυμό λεμονιού, τα πιπέρια και το αλάτι σε ένα μπολ και τα ανακατεύεις μέχρι να διαλυθεί το αλάτι. Προσθέτεις το ξύσμα του λεμονιού, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον βασιλικό. Ανακατεύεις ελαφρά με το ελαιόλαδο. Την αφήνεις για περίπου 1 ώρα πριν την χρησιμοποιήσεις.

Βοδινό

Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις την ιδανική τρυφερότητα στο βοδινό, πέρα από το αργό ψήσιμο, είναι -μάντεψε- μια ιδανική μαρινάδα. Η οποία μπορεί να απογειώσει την πλούσια και πληθωρική γεύση του κρέατος.

Υλικά: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 3/4 φλιτζανιού soy sauce, 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού, 1/4 φλιτζανιού Worcestershire sauce, 1/4 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση.

Προετοιμασία: Ανακατεύεις όλα τα υλικά εκτός από το αλατοπίπερο για περίπου 5 λεπτά σε ένα μπολ. Προσθέτεις κατόπιν αλάτι και πιπέρι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμέσως την μαρινάδα.

Χοιρινό

​Αυτή η μαρινάδα θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου καθώς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε κάθε εκδοχή του χοιρινού. Το διατηρεί ζουμερό, προσδίδοντάς του σημαντικές νότες γεύσεις.

Υλικά: 2 φλιτζάνια μηλίτη, ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι, 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon, 3-4 κλαδάκια θυμάρι, 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Προετοιμασία: Σε μια κατσαρόλα συνδυάζεις το μηλίτη, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Τοποθετείς μέσα στη μαρινάδα το κρέας και το βάζεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το ψήσιμο.

Αρνί

​Μια γαλλική μαρινάδα που αναδεικνύει τη φυσική γεύση του αρνιού εμπλουτίζοντάς την, ενώ επιτρέπει στο κρέας να έχει πιο λαμπερό χρώμα. Προτείνεται και για παϊδάκια.

Υλικά: 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κ.γ. φρέσκα φύλλα θυμαριού, 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon, 2 κ.σ. χυμό λεμονιού, 1 κ.σ. soy sauce, 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο.

Προετοιμασία: Ψιλοκόβεις το σκόρδο και το βάζεις σε ένα μπολ μαζί με το θυμάρι. Στη συνέχεια προσθέτεις το χυμό λεμονιού, την soy sauce και το ελαιόλαδο. Μετά βάζει μέσα στο μπολ ή σε κάποιο μεγαλύτερο σκεύος το κρέας μαζί με την μαρινάδα, το καλύπτεις και το αφήνεις όλο το βράδυ στο ψυγείο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn