Σύντροφοι…κερδάμε…με την Παπαρίζου…!

0
83
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Ελένα Παπαρίζου, είναι σύμβολο της ποπ μουσικής και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η παρουσία της αρκεί για να κινητοποιήσει τους χιλιάδες φαν της, που είχαν την ευκαιρία να την δουν ζωντανά στην Κόρινθο….

Όπως και πέρσι που η Αννα Βίσση, πλημμύρισε κόσμο τον Φλοίσβο και κατέβασε όλη την Κόρινθο για να την ακούσει ζωντανά.

Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που έχουν χιλιάδες πιστούς που τους ακολουθούν.

Την Παρασκευή το βράδυ, στο ίντερνετ διαβάσαμε διθυραμβικά σχόλια από στελέχη της δημοτικής αρχής της πόλης πού ουσιαστικά θεώρησε ως ψήφο εμπιστοσύνης τον κόσμο που άκουγε την Ελενα Παπαρίζου.

“Αυτή είναι η Κόρινθος, που θέλουμε“,. “γειά σου δημαρχάρα”, “Ολοι οι Κορίνθιοι είναι εδώ”…ήταν μερικά απο τα σχόλια στενών συνεργατών της δημοτικής αρχής,που εξέλαβαν την έμπνευση του ΚΕΠΑΠ να φέρει ένα πρώτο καλλιτεχνικό όνομα ως άτυπη…δημοτική ψηφοφορία.

Θεωρούσαν ότι ήδη είχαν..κερδίσει…!

Σαφώς και η Κόρινθος έχει ανάγκη να αναζωογονηθεί η αγορά της και χρειάζονται και τέτοιες πρωτοβουλίες, που φέρνουν τον κόσμο στα μαγαζιά αλλά αυτό δεν έχει πολιτικό αντίτιμο.

Η πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου, φυσικά και είναι θετική πρέπει να βρίσκει και άλλες αφορμές πέρα απο την Λευκή νύχτα για να δημιουργεί μόχλευση στην αγορά.

Όμως η Κορινθιακή αγορά για να βγει από την κρίση και τα λουκέτα που βλέπει κανείς στον πεζόδρομο, θέλει σοβαρά έργα υποδομής,  στρατηγική ανάπτυξης της πόλης και θέλει καθημερινά κόσμο που να έχει την δυνατότητα να ψωνίζει, για να μείνουν ανοικτά τα λίγα μαγαζιά που δεν έχουν κλείσει ακόμα…!

Χρειάζεται δηλαδή επισκέπτες…Αθηναίους και ξένους.

 

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn