Λουτράκι | Πέτυχαν οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου κ.Γιώργος  Γερόλυμπος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Σακελλαρίου για τη διοργάνωση. Ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη Κορίνθου κ. Πολυζωϊδη, τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ. Μυστακίδου για τη συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ο κ. Γερόλυμπος απένειμε στον Δήμαρχο το χρυσό μετάλλιο εκ μέρους της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας Τριάθλου . Μετέφερε επίσης τα λόγια του Προέδρου της Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας  ότι φέτος η συμμετοχή των 40 χωρών σε σχέση με πέρισυ που οι συμμετοχές ήταν 20 έκανε πολύ σημαντική τη διοργάνωση αυξάνοντας το ποσοστό 100%. Είναι το καλύτερο φεστιβάλ που έγινε ποτέ, συνέχισε και το επίπεδο των αθλητών πολύ υψηλό.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ευχαρίστησε το Λιμενάρχη, τη Διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου, την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τόνισε πως ο Δήμος θα είναι ανοικτός για όλες πλέον τις μεγάλες διοργανώσεις και όχι για …μικρές  !

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn