Οταν καταλάβουν οι πρόεδροι των χωριών τι συμβαίνει θα…κόψουν δρόμο…!

  0
  52
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  Ισχυρός πονοκέφαλος για όλους τους υποψηφίους είναι η συγκρότηση και η εκλογή των νέων τοπικών συμβουλίων στα χωριά.
  Με τον νέο νόμο τα τοπικά συμβούλια θα είναι ανεξάρτητα απο το κεντρικό ψηφοδέλτιο των συνδυασμών και θα έχουν δικό τους επικεφαλή.
  Δεν θα είναι όπως μέχρι τώρα που οι υποψήφιοι του τοπικού συμβουλίου σε ένα χωριό ήταν κάτω απο το κεντρικό και όπως ψήφιζε για πρόεδρο, ψηφιζει και τον δήμαρχο ταυτόχρονα.
  Τώρα θα υπάρχουν δύο κάλπες.
  Μία για τον υποψήφιο δήμαρχο και το κεντρικό του ψηφοδέλτιο και μία για τον υποψήφιο τοπικό πρόεδρο και το τοπικό του ψηφοδέλτιο.
  Οι υποψήφιοι πρόεδροι θα τα έχουν αναγκαστικά καλά με όλους τους υποψηφίους για να εκλεγούν προσωπικά και δεν θα κάνουν αγώνα για κανένα υποψήφιο δήμαρχο.
  Αυτό είνα καταστραφικό για τους εν ενεργεία δημάρχους που δεν θα μπορούν να στηριχθούν σε ρουσφέτια στους προέδρους των χωριών και ότι έργο και να κάνουν δεν θα το καρπωθούν πολιτικά…!
  Οποιος υποψήφιος δήμαρχος θέλει να έχει δικό του με το έμβλημα του ψηφοδέλτιο στα χωριά μπορεί να έχει αλλά θα έχει και τις μικρότερες ελπίδες να εκλεγεί..
  Ο πρόεδρος των χωριών δεν θα βγαίνει απευθείας απο την κάλπη αλλά απο το εκλεγμένο 5μελές ή 7μελες τοπικό συμβούλιο…!
  Οταν το αντιληφθούν αυτό οι σημερινοί πρόεδροι των χωριών θα κόψουν…δρόμο απο τους δημάρχους γιατί δεν θα έχουν καμία ελπίδα εκλογής, εκτός και αν πάρουν οι ίδιοι πάνω απο 60% και έχουν απόλυτη πλειοψηφία στο τοπικό συμβούλιο, πράγμα πολύ δύσκολο έως αδύνατο…!
  Οποιος υποψήφιος δήμαρχος έχει μυαλό και στρατηγική για τα χωριά θα πετύχει θαύματα και ας μην θεωρείται φαβορί, γιατί θα μπορεί να ελιχθεί και να πάρει ψήφους απο πολλές πλευρές, ακόμα και απο αντίπαλα ψηφοδέλτια..!
  Είπαμε όποιος έχει μυαλό και στρατηγική…!

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn