Παγκόσμια πρωτιά για 15χρονο Σπαρτιάτη

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την 8η θέση παγκοσμίως -που συνιστά παράλληλα τη 2η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη- κατάφερε να κατακτήσει ο 15χρονος Σπαρτιάτης, Αναστάσιος Μελάς, στον 17ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft, ο οποίος διεξήχθη στο Ορλάντο της Φλόριντα από τις 29 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2018!

Ειδικότερα, η ελληνική συμμετοχή κατάφερε να κερδίσει τρείς θέσεις στην παγκόσμια δεκάδα:

– Έφη Ζιώτα (16 χρονών) από την Καβάλα – 10η θέση παγκοσμίως και 3η στην Ευρώπη στο PowerPoint 2013
– Παναγιώτης Νικολόπουλος (14 χρονών) από την Αθήνα – 10η θέση παγκοσμίως και 4η στην Ευρώπη στο Word 2013
– Αναστάσιος Μελάς (15 χρονών) από τη Σπάρτη – 8η θέση παγκοσμίως και 2η στην Ευρώπη στο Excel 2013

Οι επιτυχίες των πρωταθλητών αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα αν ληφθεί υπόψη ότι στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υπήρξαν 1,3 εκατομμύρια συμμετοχές από περισσότερους από 720.000 διαφορετικούς υποψηφίους, ηλικίας 13-22 ετών, από 116 χώρες. Στον παγκόσμιο τελικό συμμετείχαν οι 152 Εθνικοί Πρωταθλητές που ανακηρύχθηκαν από τα αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο «δικός» μας Τάσος, αφού κέρδισε την πρωτιά στο εθνικό πρωτάθλημα, μετά από πολλές ώρες προετοιμασίας στην εφαρμογή του Excel, δήλωσε έτοιμος να βάλει τα δυνατά του για ένα καλό αποτέλεσμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο συγκεκριμένος μαθητής προκρίνεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι στο Λος Άντζελες, ο Τάσος Μελάς κατέκτησε την 16η θέση στην εφαρμογή του PowerPoint.

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπείς τον τόπο σου σε έναν Παγκόσμιο Διαγωνισμό μιας εταιρείας με το κύρος της Microsoft! Η κατάκτηση της 8ης θέσης στον Κόσμο αποτελεί για εμένα μια επιπλέον επιβράβευση»! Αν μπορούσε να περάσει ένα μήνυμα σε κάθε νέο που θα διαβάσει αυτές τις γραμμές, αυτό θα ήταν «να ακολουθεί τα όνειρά του και πάντα να προσπαθεί να πετυχαίνει τους στόχους του!»

Ο επόμενος παγκόσμιος διαγωνισμός θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2019 στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ο Τάσος προσκαλεί όποιον είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόκληση, να διακριθεί και να χαρεί την εμπειρία του να βρίσκεται σε έναν διαγωνισμό με νέους απ’ όλο τον κόσμο αλλά κυρίως να μάθει μέσα από την συμμετοχή του την αξία της προσπάθειας, του ομαδικού πνεύματος και του υγιούς ανταγωνισμού!

πηγή : lakonikos.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn