Η λίστα με τα 100 πρώτα κατεδαφιστέα αυθαίρετα

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Προτεραιότητα δίνεται σε αυθαίρετα που βρίσκονται σε αιγιαλό, ρέματα, δάση, αναδασωτέες περιοχές και ετοιμόρροπα κτίρια
Τους ρυθμούς των κατεδαφίσεων επιταχύνει το υπουργείο Περιβάλλοντος, καταρτίζοντας την λίστα με τα 100 πρώτα αυθαίρετα που πρόκειται να παραδοθούν στα συνεργεία των αποκεντρωμένων διοικήσεων μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση σκοπεύει να ξεκινήσει την πολιτική αφαίρεσης πολεοδομικών παραβάσεων από περιοχές στις οποίες μεταξύ άλλων θα περιληφθούν η Πεντέλη και το κομμάτι που κάηκε στις πυρκαγιές του 2009, ο Μαραθώνας, o Σχοινιάς, η Βάρη- Βούλα- Βουλιαγμένη, η Μάνδρα κ.α εντάσσοντας στην λίστα από μικρής κλίμακας αυθαίρετες κατασκευές (π.χ περιφράξεις) μέχρι σπίτια ακόμη και βίλες (!). Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ.

Προτεραιότητα δίνεται σε αυθαίρετα που βρίσκονται σε αιγιαλό, ρέματα, δάση, αναδασωτέες περιοχές και ετοιμόρροπα κτίρια σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τρίτη σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε βήμα πίσω. Θα προχωρήσουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μια από τις κακοδαιμονίες της ελληνικής κοινωνίας η οποία, πλέον, έχει περιοριστεί καθώς οι 9 στους 10 Έλληνες χτίζουν νόμιμα», επανέλαβε χθες ο υπουργός.

Το περιεχόμενο της λίστας των αυθαιρέτων, αποτέλεσε αντικείμενο έντονων διεργασιών και απανωτών συσκέψεων χθες στο υπουργείο Περιβάλλοντος και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να καταρτιστεί η τελική λίστα, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο βήμα των κυβερνητικών εξαγγελιών που έφερε η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε τις προηγούμενες μέρες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, στην Αττική υπάρχουν 2.500 δασικά αυθαίρετα με τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης, από τα οποία επιλέγονται για άμεση κατεδάφιση 100 παράνομα κτίσματα.

Στην περιοχή της Πεντέλης, έχουν εκδοθεί 42 πρωτόκολλα κατεδάφισης, τα οποία έχουν καταστεί αμετάκλητα τελεσίδικα. Άλλα 26 αυθαίρετα φιγουράρουν στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Σουνίου, σύμφωνα με στοιχεία του δασαρχείου Λαυρίου. Τελεσίδικα πρωτόκολλα έχουν εκδοθεί και για 65 αυθαίρετα στην περιοχή των Μεγάρων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn