Ναύπλιο | Διαγωνισμός μπουζουκιού «Μανώλης Χιώτης»

0
63

O Δήμος Ναυπλίου στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Πρόνοιας Ναυπλίου «Μανώλης Χιώτης» διοργανώνει για πρώτη φορά διαγωνισμό μπουζουκιού για νέους έως 20 χρονών.

Έχοντας ως στόχο τον διαρκή εμπλουτισμό και την συνεχή ανανέωση του Φεστιβάλ, που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά γίνεται στο Ναύπλιο τιμώντας την μνήμη του μεγάλου λαϊκού συνθέτη και δεξιοτέχνη, εισάγεται φέτος ο διαγωνισμός μπουζουκιού για νέους.

Με την πεποίθηση ότι ο διαγωνισμός θα συμβάλλει στην δημιουργική κινητοποίηση των μικρών και νέων σολίστ που επιδίδονται στην εκμάθηση του δημοφιλούς μουσικού οργάνου, ο Δήμος αισιοδοξεί ότι θα αγκαλιαστεί, τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τους φίλους της καλής μουσικής σε όλη την Ελλάδα και μέσα στα επόμενα χρόνια θα εμπεδωθεί στην συνείδηση των φίλων του μπουζουκιού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Πρόνοια Ναυπλίου. Ώρα έναρξης 10:00.
Στους τρεις φιναλίστ κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί βραβείο και θα υπάρχει τιμητικός έπαινος ανά κατηγορία. Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι:
1. Θεοδόσης Αντωνιάδης – Μαέστρος
2. Μεταξία Γκότση – Μουσικός
3. Βασίλης Κατσαρός – Μουσικός
4. Αγγελική Μαυρούλη – Μουσικός
5. Γιάννης Νόνης – Καθηγητής Μουσικής
6. Ελισάβετ Χατζηνικολάου – Καθηγήτρια Μουσικής
7. Αλέξανδρος Ψωμόπουλος – Μουσικολόγος με ειδίκευση στο μπουζούκι

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι τις 19/8/2018 καλώντας στο 6972323886 ή στέλνοντας email στο vaggelisdanis@gmail.com. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.