Ερασιτεχνική «πρεμιέρα» για τον οικογενειακό γιατρό

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μόνο… ερασιτέχνες υπάρχουν πίσω από την πολυαναμενόμενη, σημερινή, πρεμιέρα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και του περίφημου οικογενειακού γιατρού στο πεδίο της Υγείας.

Από τους 3.995 οικογενειακούς γιατρούς – παθολόγους, γενικούς γιατρούς, παιδιάτρους- που χρειάζονται για να υλοποιηθεί η μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, υπάρχουν μόλις 950, δηλαδή το 1/4 των απαιτούμενων επαγγελματιών υγείας. Πρόκειται για περίπου 300 γιατρούς στις Τοπικές Μονάδες Υγείας και άλλοι 650 που έχουν συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ– αυτοί στην παρούσα φάση θα αποτελέσουν και τους πυλώνες του συστήματος ΠΦΥ καθώς θεωρητικά θα πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες υγείας στους 10 εκατ. Ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ είτε στις ΤΟΜΥ είτε στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Οι ασφαλισμένοι – επίσης θεωρητικά- θα πρέπει να μπαίνουν με κωδικούς TAXISNET και ΑΜΚΑ στην ιστοσελίδα www.hdika.gr και να αναζητούν τον οικογενειακό γιατρό της περιοχής τους και να κλείνουν ραντεβού για τη δωρεάν επίσκεψή τους. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΠΥΥ – που υπογράφει ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού, κ. Τάκης Γεωργακόπουλος- αυτή η διαδικασία προβλέπεται και για αυτήν αναφέρονται τα σχετικά βήματα.

Στην πράξη βεβαίως οι ασφαλισμένοι θα διαπιστώσουν από σήμερα τι σημαίνει να αναζητείς τον οικογενειακό γιατρό καθώς είναι προφανές ότι οι 950 γιατροί που ήταν διαθέσιμοι μέχρι χθες οπότε και καταγγέλθηκαν ο συμβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ, πλέον δεν υπάρχουν. Στη θέση τους βρίσκονται οι περίπου 650 γιατροί που σύμφωνα με τον κ. Γεωργακόπουλο έχουν συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ. Η εναλλακτική της ιδιωτικής επίσκεψης σε άλλον γιατρό, παθολόγο ή γενικό γιατρό αν πρόκειται για ενηλίκους, παιδίατρο αν πρόκειται για παιδί, και η πληρωμή του εκτός ΕΟΠΥΥ θεωρείται βέβαιη, αν όχι ο μοναδικός δρόμος για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες του protothema.gr η διαδικασία των συμβάσεων δεν έχει ολοκληρωθεί για τους 650 γιατρούς, οπότε ενδεχομένως αυτό να αποτυπώνεται στα στοιχεία της hdika.gr, δηλαδή οι ασφαλισμένοι να διαπιστώνουν ότι είναι ακόμη μικρότερος αριθμός διαθέσιμων οικογενειακών γιατρών.

Αυτό που αποσαφηνίζει ωστόσο, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, μιλώντας στο protothema.gr είναι πως δεν θα λειτουργήσει αμέσως ως «τροχονόμος μέσα στο ΕΣΥ ο οικογενειακός γιατρός» και δεν θα είναι υποχρεωτική η παραπομπή από αυτόν σε ειδικευμένο γιατρό μέχρι και το τέλος του έτους. Ετσι, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν μέχρι και τον ερχόμενο Δεκέμβριο να επισκέπτονται τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιδιώτες ειδικευμένους γιατρούς πληρώνοντας την επίσκεψη των 10 ευρώ, οι δε γιατροί θα συνεχίσουν να υποχρεούνται να δέχονται 200 ασφαλισμένους κάθε μήνα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn