Αφημένα στην μοίρα τους τα Γεράνεια…καίγονται..!

0
95
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κάθε χρόνο τα ίδια. Οι αρμόδιες υπηρεσίες την Ανοιξη λένε ότι είναι όλα έτοιμα για να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, αλλά όταν αυτές φουντώνουν αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει τελικά ούτε πρόληψη μα ούτε και σχέδιο.

Τα Γεράνεια Ορη είναι εντελώς απροστάτευτα και αποδεικνύεται σε κάθε φωτιά.

Η Νότια πλευρά τους σταδιακά έχει καεί σχεδόν ολόκληρη απο το Λουτράκι μέχρι τα Μέγαρα.

Απο θαύμα και μόνο δεν έχει καεί η Βόρεια πλευρά τους, που είναι και περισσότερο πευκόφυτη.

Απο την δεκαετία του ’60 στην Βόρεια πλευρά υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και μάλιστα πολύ μεγάλες αλλά 50 χρόνια τώρα δεν καθαρίστηκαν ποτέ και ξαναδασώθηκαν.

Ούτε η περιφέρεια, ούτε οι δήμοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα αυτό, αν και ξέρουν τον τεράστιο κίνδυνο.

Ο κρατικός μηχανισμός είναι ανεπαρκής για να αντιμετωπίσει μεγάλες φωτιές και δεν έχει καν σχέδιο για αυτές ότι και αν λένε κατά καιρούς οι ανευθυνο-υπεύθυνοι.

Ενδεικτικό της αδράνειας του κρατικού μηχανισμού είναι το γεγονός ότι τα πυροσβεστικά οχήματα πήγαν στην Κινέτα και εγκλωβίστηκαν! Και αυτό διότι όταν άδειασαν τα βυτία τους δεν είχαν σχέδιο πως θα τα γεμίσουν στη συνέχεια για να επιστρέψουν στην κατάσβεση.

Το μεγάλο βουνό είναι αφημένο στην μοίρα του και αργά ή γρήγορα θα καεί ολόκληρο, λόγω της έλλειψης ενός σχεδίου πρόληψης και έργων που θα απέτρεπαν τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές.

Οι κυβερνητικοί και κρατικοί φορείς που δηλώνουν στεναχωρημένοι για την καταστροφή σε Κινέτα και Αγίους Θεοδώρους ξέρουν καλά ότι δεν έκαναν τίποτα για να την αποτρέψουν.

Τα Γεράνεια ως γνωστόν έχουν πολλούς οικισμούς μέσα στα πεύκα και οι κίνδυνοι για τους ανθρώπους που κατοικούν εκεί είναι πολύ μεγάλοι, αλλά καμία μέριμνα δεν υπάρχει  και για αυτό.

Αφημένο στην μοίρα του το Βουνό χάνει κάθε χρόνο χιλιάδες στρέμματα δάσους και απο ότι φαίνεται κανείς δεν βάζει μυαλό για να εκπονηθεί ένα σοβαρό σχέδιο σωτηρίας του.

Αυτή την φορά χάσαμε πεύκα, χάθηκαν σπίτια αλλά ευτυχώς δεν χάθηκαν άνθρωποι.

Την επόμενη φορά;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Streetlife

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn